Portsmouth Ryde Ferry

kaart
 • Portsmouth naar Ryde
  Vergelijk tijden en prijzen voor Portsmouth naar Ryde

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Portsmouth naar Ryde
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 18-overtochten dagelijks
  22 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Portsmouth Informatie

Een van de drukste en belangrijkste havens van Engeland, Portsmouth haven is gelegen aan de zuidelijke kust en dankzij de lokale bus netwerken van Engeland en het wegennet is het slechts een korte reis van de stad centrum. Een van de grootste en drukste havens in het Verenigd Koninkrijk, Portsmouth heeft een scala aan faciliteiten voor passagiers, waaronder een cafΘ, bar, wisselkantoor, ATM en 516 ruimte parkeergarage.

Portsmouth is de enige stad in Engeland te zijn gebouwd op een eiland, en de stad is ook de historische thuisbasis van de Royal Navy en heeft 's werelds oudste, nog werkende droogdok. droogdokken van de stad trekken veel bezoekers, omdat ze op dit moment het huis van drie Britse slagschepen, de meest bekende van hen, de H.M.S Victory. Maar attracties van Portsmouth niet stoppen met de droogdokken en Naval Center, de waterkant huizen, de toren van de Spinnaker, een breed scala aan winkels en boetieks, evenals vele restaurants en cafΘs voor bezoekers om te ontspannen en tot rust komen in.


Ryde Informatie

Ryde ligt aan de noordoostkust van het Isle of Wight en is de tweede grootste stedelijke gebied op het eiland. ferry haventerminal Ryde bevindt zich op slechts een korte afstand van het centrum van de stad en haar winkels en boetieks. De stad heeft ook vele bars, pubs, cafΘs en restaurants met een verscheidenheid aan eten en drinken, waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid van de stad. De stad beschikt ook over een live-muziek locatie, theater, een bowlingbaan en een ijsbaan. Er zijn uitstekende reizen verbindingen van Ryde waardoor u eenvoudig toegang tot de rest van het prachtige eiland Wight ontdekken.