Lymington Yarmouth Ferry

kaart
 • Lymington naar Yarmouth
  Vergelijk tijden en prijzen voor Lymington naar Yarmouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Lymington naar Yarmouth
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 15-overtochten dagelijks
  40 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • 20-overtochten dagelijks
  45 min
  Geef prijs aan
 • 22-overtochten dagelijks
  22 min
  Geef prijs aan
 • Southampton - East Cowes
  21-overtochten dagelijks
  1 uur
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Lymington naar Yarmouth veerboten hier met Ferrysavers. De Lymington naar Yarmouth ferry route wordt uitsluitend bediend door Wightlink het verstrekken van een handige verbinding van Engeland naar het Isle of Wight. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Lymington naar Yarmouth te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met 5 andere routes om u te helpen te komen in het Isle of Wight ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal:

 • Portsmouth Harbour naar Ryde
 • Portsmouth naar Fishbourne
 • Portsmouth naar Ryde
 • Southampton naar Cowes East
 • Southsea naar Ryde

Lymington naar Yarmouth ferries met Wightlink zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Wightlink en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Lymington en Yarmouth.

Speciale aanbieding

Lymington Information

De Lymington veerboot poort bevindt zich aan de westelijke oever van de rivier Lymington, en is slechts een korte afstand van het centrum van de stad en de winkelstraten, die op elke zaterdag huizen de lokale markt , met een aantal prachtige verse producten van de lokale boerderijen in de aanbieding. Vanwege de nabijheid van de stad naar New Forest, krijgt de haven een groot aantal toeristen het hele jaar door, en met de haven van de stad met drie jachthavens is het gemakkelijk te begrijpen waarom de stad is ook een populaire jachthaven.


Yarmouth Informatie

Yarmouth haven ligt aan de noordwestelijke kust van het Isle of Wight, Yarmouth heeft een idyllische en rustige haven, die in de loop der jaren populair geworden met yachting enthousiastelingen en vissers , de haven wordt over het hoofd gezien door Yarmouth Castle (die open is voor bezoekers), die werd gebouwd door Henry VIII aan de Solent te beschermen tegen binnenvallende troepen.

Yarmouth Pier is gebouwd in 1876 en is de langste houten pier in Engeland die nog steeds open voor het publiek. plein van de stad beschikt over vele prachtige en geweldige winkels. Vanuit de haven is het mogelijk om een boot te nemen om uit te vissen in de Solent of de Needles, de pier biedt ook fantastische plekken om te vissen en te ontspannen.