Porto Torres Toulon Ferry

kaart
 • Porto Torres naar Toulon
  Vergelijk tijden en prijzen voor Porto Torres naar Toulon

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Porto Torres naar Toulon
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 3 overtochten per week
  7 uur 55 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Porto Torres - Barcelona
  2 overtochten per week
  11 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • 4 overtochten per week
  12 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • Porto Torres - Genua
  1-overtochten dagelijks
  12 uur 15 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Porto Torres naar Toulon veerboten hier met Ferrysavers. De Porto Torres naar Toulon ferry route wordt uitsluitend bediend door Corsica-Sardinia Ferries biedt een nuttig verbinding van Sardinië naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Porto Torres naar Toulon te vergelijken met helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Golfo Aranci naar Nice en Porto Torres naar Marseille om u te helpen aankomt in Frankrijk ontspannen en verfrist, wetende je kreeg een goede deal.

Porto Torres naar Toulon ferries met Corsica-Sardinia Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Corsica-Sardinia Ferries en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Porto Torres en Toulon.

Speciale aanbieding

Porto Torres Information

Porto Torres haven is de belangrijkste haven op het eiland Sardinië. Porto Torres haven is gelegen aan de noordkust op ongeveer 25 km ten oosten van de Gorditanian kaap (Capo del Falcone) en op het ruime baai van de Golfo dell'Asinara.

Porto Torres was formeel een vakantiebestemming voor de oude Romeinen, en is sindsdien populair gebleven. Porto Torres biedt een buitengewone keuze aan attracties en activiteiten in de buitenlucht van de woestijn van de nabijgelegen Asinara eiland naar de prachtige architectuur van de neolithische necropolis van Su Crocifissu Mannu en Li Lioni of de 11e eeuwse basiliek van San Gavino, Porto Torres is een essentiële bestemming op het eiland Sardinië.


Toulon Informatie

Toulon haven heeft een ideale ligging dicht bij het centrum van de stad. Toulon haven is onderdeel van een grote haven, die is ook de thuisbasis van een grote Franse Naval Base.

ligt in de beroemde regio van de Provence, Toulon is een belangrijke mediterrane stad. De oude stad van Toulon is een voetgangersgebied met smalle straatjes, pleintjes, vele fonteinen, boetiekjes en de Toulon kathedraal. Er is ook een beroemde "Provençaalse" markt die zich elke ochtend op de Cours Lafayette die lokale delicatessen biedt. De bovenste stad van Baron Haussman is ook een bezoek aan de Toulon Opera House, Grand Hotel en de tuinen van Alexander 1 van de vele bezienswaardigheden die de moeite. Le Mourillon, een kleine wijk aan zee, biedt een prachtige jachthaven en de berg Faron domineert de stad Toulon, kan de top ofwel worden bereikt met de kabelbaan of door een lange kronkelende weg.