Poros Ferry Port

kaart
 • Poros
  Vergelijk tijden en prijzen voor Poros

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Poros
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Poros
  Ontdek veerboten van en naar Poros

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope veerboot van Poros naar andere Griekse eilanden en havens, met inbegrip van Methana en Aegina, of het gebruik de real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar de veerboot deals.

Over Poros

De stad Poros is gebouwd in de vorm van een amfitheater over twee heuvels. Maar na de laatste explosie van de MΘthana vulkaan in 273 voor Christus de morfologie van het gebied ingrijpend te veranderen. Prachtige pijnbomen, kristalhelder water, een gezellige boulevard versierd met winkels, gezellige cafΘs en restaurants en een grote selectie van uitgaansgelegenheden zijn de ingrediδnten van deze rustige, maar toch kosmopolitische, bestemming trekt toeristen van alle leeftijden en uit alle hoeken van de wereld .

Verplaatsingen Poros

het is nog nooit zo makkelijk geweest om/te krijgen van Poros: Je kunt er komen vanuit de haven van Piraeus per veerboot of draagvleugelboot. Als u liever met de auto, dan kunt u voor het eerst naar Galatßs en neem dan een veerboot, regelmatig werkende, en het duurt maar 15 minuten. De boten van Methana, Hydra, Spetses, Aegina en Agkistri kunt u gemakkelijk naar Poros.

Poros Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Akti Kalomoiras, 18020 Poros, Saronic Islands, Greece

Saronic Ferries

Akti Kalomoiras, 18020 Poros, Saronic Islands, Greece