Methana Ferry Port

kaart
 • Methana
  Vergelijk tijden en prijzen voor Methana

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Methana
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Methana
  Ontdek veerboten van en naar Methana

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope veerboot van Aegina tot een enorm scala aan Griekse eilanden en havens, met inbegrip van Poros en Piraeus of gebruik maken van onze real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar de veerboot deals.

Speciale aanbieding

Over Methana

Methana is een stad en een voormalig gemeente op de Peloponnesos, Griekenland. De Méthana is eigenlijk een vulkaan die zijn voortgekomen uit de zee. Op Methana zijn er thermale bronnen en mofettes (gas uitwasemingen), werd de plaats een populaire kuuroord het aantrekken van veel toeristen uit Europa.

Verplaatsingen Methana

Er is een regelmatige veerdienst van Méthana naar Poros, Aegina, Hydra, Spetses en Hermelien en met de draagvleugelboot naar Poros, Aegina, Hydra, Spetses, Hermione, Porto Heli, Tolo, Nafplion en Monemvasia. Als u met de auto: neem de Athene Korinthe National Road en na het Kanaal van Korinthe hoofd te Epidaurus en vervolgens Galatas. Vóór het bereiken van Galatas volg de Straits aansluiten van de Peloponnesus te Méthana schiereiland. De afstand is 165 km en de reis duurt ongeveer 2 uur.

Methana Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Methana Port, Methana, Peloponnese, Greece