Polferries

Polferries
kaart
 • Polferries
  Polferries

  Boek uw overtocht met Polferries

 • Polferries
  Polferries

  Boek uw overtocht met Polferries

 • Polferries
  Polferries

  Boek uw overtocht met Polferries

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken Polfererries van Polen naar Zweden. U kunt veerboten van Gdansk vinden Stokholm, of om precies te Nynäshamn, die op slechts een uur rijden van zijn de hoofdstad met de auto of bus.

U kunt ook reserveren veerboten van Swinoujscie Ystad die dicht bij Malmo.

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 90 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Polferries Routes

  Polferries

  Polferries is de grootste ferry operator in Polen en werd opgericht in 1976. Er zijn uitstekende voorzieningen aan boord van Polferries schepen zoals winkels, cafés, restaurants en bars om ervoor te zorgen dat u zal hebben . een comfortabele en stressvrije reis

  Polferries exploiteert drie veerboten op zijn routes:

  • Schip: de Baltivia
   Route: Gdansk - Nynashamn

   Kenmerken: Ruimte voor 244 passagiers. Zonnedek. Lift lift). Verschillende klassen van ruime hutten met inbegrip van gehandicapte hutten. Aeoroplane soort zitplaatsen. Cafetaria. Koffiebar. Winkel. Ziekenboeg. Douches. Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten.

  • Schip: de Scandinavia
   Route: Gdansk - Nynashamn

   Kenmerken: Ruimte voor 1.816 passagiers. Panorama bar. Lift lift). Bar. Zon bar. Bioscoop. Verschillende klassen van ruime hutten met inbegrip van gehandicapte hutten. Aeoroplane soort zitplaatsen. Cafetaria. Restaurant. Casino. Geld wisselen terminal. Cafe. Winkel. Cosmetic Shop. Confererence kamer. Ziekenboeg. Douches. Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten.

  • Schip: de M/F Wawel
   Route: Swinoujscie - Ystad

   Kenmerken: Ruimte voor 1.000 passagiers. Zonnedek. Self-service restaurant. Disco. Lift lift). A la carte restaurant. Grill bar. Cinema/conferentieruimte. Verschillende klassen van ruime hutten met inbegrip van gehandicapte hutten. Aeoroplane soort zitplaatsen. Koffiebar. Geld wisselen terminal. Cafe. Winkel. Ziekenboeg. Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten.

  In 2008 Polferries werd het certificaat van Leider van de Poolse toerisme uitgereikt door Monthly toeristenindustrie tijdschrift Travel Market . Deze prestigieuze prijs wordt niet toegekend aan veel en vertegenwoordigt een ware zegel van kwaliteit.

  Video

  Polferries YouTube Video