Gdansk Ferry Port

kaart
 • Gdansk
  Vergelijk tijden en prijzen voor Gdansk

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Gdansk
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Gdansk
  Ontdek veerboten van en naar Gdansk

  Vind de beste tarieven op AFerry

Gdansk Routes

 • Nynäshamn tot Gdansk / Gdansk tot Nynäshamn
  5 overtochten per week
  18 uur

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u uw ideale goedkope ferry overtocht van Gdansk Nynashamn (Stockholm ) , gebruik de real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar goedkope veerboten.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Nynäshamn - Gdansk
(Polferries)
€ 558
 • Geboekt: donderdag 25 maart 2021
 • Reizen: vrijdag 25 juni 2021 - zaterdag 3 juli 2021
 • Auto + 2

Gdansk

Gda ń sk is een van de oudste steden van Polen met een geschiedenis die teruggaat meer dan duizend jaar. Het is de plek waar de Tweede Wereldoorlog begon en waar de val van het communisme in Centraal-Europa begon. Tezamen met het naburige Gdynia en Sopot, Gda ń sk vormt een groot stedelijk gebied genaamd Tr≤jmiasto (Tricity). Dit is een plek om niet te missen bij een bezoek aan Polen. Het is rijk aan cultureel en architecturaal relikwieδn.

Zeilen is een groot ding voor de Poolse mensen, vooral wonen aan de Oostzee. Oostzee festivals vinden plaats in zeven havensteden: Gda ń sk, Ś winouj ś cie, Rostock, Klaip ė da, Karlskrona, Halmstad en Sassnitz. Hun belangrijkste doel is het maritieme erfgoed te bevorderen en te doen herleven traditionele Baltische scheepvaart. Als u eigenaar eventuele verzendkosten schip - u bent van harte welkom om deel te nemen, en zo niet, dan heb je nog steeds de mogelijkheid om te gaan op een cruise, tour jachten, of het bijwonen van concerten, filmvoorstellingen en historische reconstructies. Er zijn directe verbindingen met de steden van Ystad, Stockholm, Karlskrona, Kopenhaga, NynΣshamn en Ronne. Deze banden zijn zeer aantrekkelijk voor de Scandinavische toeristen die met de auto of op de motor of gewoon voor reizigers die willen een uitstekend weekend door te brengen in een van de Poolse resorts aan de Baltische Zee.

De Gdansk port

de Gdansk haven is een belangrijke internationale transport hub gelegen in het centrale deel van de zuidelijke Baltische kust. Het is verdeeld in twee delen: de achterhaven en de buitenste poort. De binnenste poort biedt een uitgebreide reeks van terminals en faciliteiten ontworpen om het hanteren van containervervoer, veerboten en Ro-Ro schepen, personenauto's en citrusvruchten, zwavel, fosforiet en andere bulk. De buitenste poort voert de bewerkingen op pieren, kades en los- en pieren direct gelegen aan het water van de Golf van Gdansk. U kunt een poort adres in Gdansk vinden op deze pagina.

Gdansk Kaart

Bekijk map

Havenadres

Polferries

Mjr. Sucharskiego 70 street (Westerplatte Ferry Terminal), 80-602 Gdansk, Poland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen