Playa Blanca Ferry Port

kaart
 • Playa Blanca
  Vergelijk tijden en prijzen voor Playa Blanca

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Playa Blanca
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Playa Blanca
  Ontdek veerboten van en naar Playa Blanca

  Vind de beste tarieven op AFerry

Playa Blanca Routes

 • Corralejo tot Playa Blanca / Playa Blanca tot Corralejo
  6-overtochten dagelijks
  35 min
 • Corralejo tot Playa Blanca / Playa Blanca tot Corralejo
  11-overtochten dagelijks
  25 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot van Playa Blanca/Lanzarote reserveren om Corralejo/Fuerteventura, of u kunt Playa Blanca/Lanzarote overtocht prijzen te vergelijken route, de exploitant en de tijd met behulp van onze vergelijking motor hierboven.

Vind informatie over goedkope Corralejo veerboten, met inbegrip van de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Over Playa Blanca

Playa Blanca ligt aan de zuidkant van Lanzarote en uitgegroeid tot de derde grootste toeristische gebied op het eiland. Het wordt ondersteund door vulkanische bergen op de zuidwestelijke puntje van Lanzarote. Toegekend op verschillende gelegenheden om zijn schoonheid, dit rustige en aangename plek is de ideale plek voor het hele gezin om te ontspannen. Het is een van de grootste resorts van het eiland, maar het is nog steeds rustig verfijnd. U kunt alle soorten restaurants, winkels en bars langs de Playa Blanca promenade, en de straten die parallel loopt met het, aan de rand van de oude stad. Een ander gebied dat is een must om te bezoeken is de recreatieve poort, vol met nieuw gebouwde faciliteiten van hoge kwaliteit. Het beschikt ook over een nieuw winkelcentrum centre.The mooie jachthaven dekt cocktails, luxe restaurants en boetieks, terwijl de promenade is bekleed met uitstekende zeevruchten plaatsen. Ondertussen kunnen levendiger karaoke en disco bars te vinden in de winkelcentra. En op de top van deze, zijn er 3 verschillende stranden om uit te kiezen.

Vanuit Playa Blanca veerboot u over naar het naburige eiland Fuerteventura, die 25 tot 35 minuten duurt, afhankelijk van de service die u Kiezen. De enorme stranden van Corralejo met hun witte duinen en kristalhelder water maken deze reis de moeite waard.

Een beetje geschiedenis over Playa Blanca

In 1953 twee steden: Yaiza en FemΘs samengevoegd tot ΘΘn, genomen op de naam van de gemeente Yaiza.

Op deze data een vissersdorp boom optreedt, evenals de oprichting van de Salt Farm van Janubio en Berrugo, die bracht kansen op werk voort voor de lokale bevolking. Geleidelijk aan kleine huizen voor de zeevaart families werden opgevoed in het gebied. Dat was hoe een vissersdorp werd geconsolideerd met wit zand straten en kleine boten drijvend in de kust. Dit is de stad die de naam van Playa Blanca neemt. In 1970 verscheen de eerste Engels toeristen die leiden tot een nieuwe manier van leven: toerisme

Playa Blanca port

Playa Blanca is gelegen op de zuidpunt van het eiland wordt ontwikkeld als het omhoog markt badplaats van het eiland, met villa's op grote stukken grond en vijfsterren hotels. Er is een prachtige promenade langs de kust verbinden Marina Rubicon recht naar beneden naar de vuurtoren. De oude traditionele haven van Playa Blanca heeft veerboten die een paar keer lopen naar het eiland Fuerteventura per dag, kunt u kiezen uit de hoge snelheid kat of traditionele auto ferry, Corralejo is kunnen lopen van de haven, dus dit is een geweldige dag uit.

Fred Olsen ferries koppelen Playa Blanca met Corralejo op Fuerteventura. Er zijn 4-5 veerboten dagelijks. Gratis Fred Olsen bussen vertrekken Puerto del Carmen (09:00 en 17:00) te verbinden met de 10 uur en 18:00 veerboten vertrekken. Een gratis service voldoet ook aan de 9:00 en 5:00 veerboten van Corralejo. De ochtend run gaat naar de luchthaven van Lanzarote.

Playa Blanca Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fred Olsen

Calle Muelle de Playa Blanca, 35580, Canary Islands

Naviera Armas

Puerto de Playa Blanca, 35580 - Playa Blanca, Canary Islands (Lanzarote)

Lineas Maritimas Romero

Calle Muelle de Playa Blanca, 35580, Canary Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen