Corralejo Ferry Port

kaart
 • Corralejo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Corralejo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Corralejo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Corralejo
  Ontdek veerboten van en naar Corralejo

  Vind de beste tarieven op AFerry

Corralejo Routes

 • Playa Blanca tot Corralejo / Corralejo tot Playa Blanca
  6-overtochten dagelijks
  35 min
 • Playa Blanca tot Corralejo / Corralejo tot Playa Blanca
  11-overtochten dagelijks
  25 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers.com maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot van Corralejo/Fuerteventura boeken naar Playa Blanca/Lanzarote, of u kunt Corralejo/Fuerteventura overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

Hier vind je informatie over goedkope Corralejo veerboten, met inbegrip van de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met ferrysavers.com.

Over Corralejo/Fuerteventura

Corralejo is een stad gelegen in het noordelijke deel van het eiland Fuerteventura, in de gemeente La Oliva. Het is omgeven door een ongewone landschap van duinen, de stad combineert de traditionele zeevarende smaak van de haven met interessante toeristische activiteiten.

De nieuwe binnenstad van Corralejo heeft alles wat je zou verwachten, is er een enorme hoeveelheid winkels alles en nog wat, kleine gezellige bars met lokale entertainment, karaoke bars voor de X-Factor hopefuls onder ons en dan is het Atlantic Center, waar u de hele nacht kunt partij verkoopt.

Een beetje geschiedenis over Corralejo/Fuerteventura

Wat we weten uit de geschiedenis is dat in 1476, de Se±orφo territoriale, of territoriale heerschappij, van Fuerteventura werd wettelijk gemaakt, waardoor de Katholieke Kings aanvaarde regel de overwinnaar over het eiland. De stad Betancuria, waar de veroveraars vestigden, werd de zetel van overheidsgezag door een Cabildo (als een enkele gemeente) onderworpen aan de Se±ores (Lords) als de eigenaren van het eiland. Er is een gebrek aan informatie over de bevolking nederzettingen op de rest van het eiland. Ooit de hoofdstad was vastgesteld, Pßjara, in het zuiden van Betancuria, en La Oliva, in het noorden, vormden de oorspronkelijke ruggengraat van het eiland. Er is een anoniem manuscript, waarin wordt verteld hoe de stad van La Oliva in 1500 werd opgericht door sommige individuen bekend als de Hernßndez broers. Zij waren inwoners van Betancuria. Deze broers bouwde twee kleine huizen in deze bevoegdheid om zo in staat om te verhuizen naar het gebied tijdens de zaaitijd. Daartoe bouwden ze de hierboven genoemde huizen en bouwde een soort vijver of het zwembad voor de irrigatie van gewassen, in het plaatsje Puerto Escondido. Andere mensen in de voetsporen van de HΘrnandez broers, en zij begonnen te kleine, verspreide huizen, aangemoedigd door de graanteelt te bouwen. "

Al deze nieuwe dorpen die ontstonden waren zeer ver van het zenuwcentrum Betancuria, en dus ook in 1711 van La Oliva Ayuda de Parroquia (een afhankelijke kerk of kapel met een inwoner priester) werd opgericht, zodat de bewoners hun religieuze verplichtingen konden voldoen.

Corralejo/Fuerteventura port

Corralejo/Fuerteventura is een locatie in het noorden van Fuerteventura, die is zeer aantrekkelijk voor het toerisme en is de haven voor de veerboten naar het eiland Lanzarote. de haven is niet groot, maar je kunt alles wat je nodig hebt daar vinden.

Er is een cafetaria voor ferry passagiers om te ontspannen in afwachting van de veerboot naar boarding beginnen bij het Corralejo veerhaven. U kunt ook genieten van het uitzicht naar buiten rondom de haven.

Corralejo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fred Olsen

Muelle de Corralejo, 35660, Canary Islands

Naviera Armas

Estación Marítima de Corralejo, s/n 35660 - Corralejo Fuerteventura, Canary Islands (Fuerteventura)

Lineas Maritimas Romero

Muelle de Corralejo, 35660, Canary Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen