Phuket Ferry

kaart
 • Phuket
  Vergelijk tijden en prijzen voor Phuket

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Phuket
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Phuket
  Ontdek veerboten van en naar Phuket

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope ferry vanuit Phuket naar Phi Phi met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor te zoeken voor overtocht deals tussen de bestemmingen Canarische eilanden.

Hier vind je informatie over goedkope Phuket veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met ferrysavers.com

met behulp van Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot van Phuket Phi Phi Phuket Ferries.

Phuket Terminals

Rassadapier is een van de belangrijkste vertrekpunten voor boottochten naar de omliggende eilanden. Het grootste deel van de veerboten dock hier. U kunt een grote parkeerplaats te vinden als je nodig hebt om er uw auto met vertrouwen tegemoet.

Sea Angel Pier ligt niet ver van de stad Phuket, in de buurt van het Westin Siray Bay Resort en Spa. Als u met de auto reist, moet je een brug (Koh Siray Bridge) en kort daarna zie je een lokale vissershaven te steken. Na ongeveer 300 meter zult u op de pier. Veerboten vertrekken vanaf hier om 8:30 uur naar Phi Phi Island en meestal komen tot 16:30.

Hoe om rond

Getting rond Phuket is zeer eenvoudig. Het merendeel van de badplaatsen zijn vrij klein en je kunt rond te lopen, plus de meeste hotels liggen dicht bij het strand, restaurants en winkelcentra. Maar als je liever niet te lopen, of als uw hotel is niet aan een van de belangrijkste stranden, kunt u een taxi of tuk tuk te regelen.


Phuket Kaart

Bekijk map

Havenadres

Phuket Ferry (Liva Group HK Limited)

2/26 Tambon Rassada, Muang, Phuket, 83000, Thailand

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen