Phi Phi Ferry

kaart
 • Phi Phi
  Vergelijk tijden en prijzen voor Phi Phi

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Phi Phi
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Phi Phi
  Ontdek veerboten van en naar Phi Phi

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot vanuit Phi Phi Phuket met Ferrysavers, of gebruik de real-time prijsvergelijking motor te zoeken naar de beste overtocht deals.

Hier vind je informatie over goedkope Phi Phi veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

met behulp van Ferrysavers u kunt stevig boek een veerboot van Phi Phi Phuket Phuket Ferries.

Phi Phi Terminals

Phi Phi eilanden zijn een van de belangrijkste vakantiebestemmingen in het zuiden van Thailand om goede redenen te worden

Tonsai Pier is gelegen in het centrum van Tonsai Bay, ten noorden van Phi Phi Don. Het is het eiland de belangrijkste en drukste pier. Alle veerboten van Phuket, Krabi en Lanta komen hier. Het is erg druk de meeste dagen.

Laemtong Bay is natuurlijke baai. Er is niet een echte pier hier. Beide veerboten en lange staart boten voor anker in de baai. Zuid-Thailand is beroemd om zijn houten long-tail boten, ook wel Ruea Hang Yao. Ze worden aangedreven door motoren van een auto en op grote schaal gebruikt rond irelands.

Laemtong Bay heeft een gemakkelijke toegang tot de grote vakantie resorts, zoals kreeg:. Phi Phi Natural Resort, Zeavola Resort, PP Erawan Resort en de Phi Phi Holiday Inn Resort

Kennismaking met Phi Phi

De meest voorkomende manier om Phi Phi te bereiken is per boot. Ferries verbinden dagelijks en regelmatig Phi Phi Don met Phuket, Krabi en Koh Lanta. De reis naar de 50 KM tussen Phuket bedekken en Phi Phi duurt ongeveer twee uur. Krabi is een beetje dichterbij, op slechts 40 kilometer afstand van Phi Phi, dus het is sneller om te reizen tussen de twee plaatsen. Koh Lanta is slechts een uur en 30 minuten ten zuiden.

Vervoer rond Phi Phi

Ondanks de snelle groei, de Phi Phi eilanden houden van een echte vakantie gevoel, geen auto's of het verkeer, omdat er geen echte wegen, op Phi Phi Don is alles op loopafstand.


Phi Phi Kaart

Bekijk map

Havenadres

Phuket Ferry (Liva Group HK Limited)

Moo 7, Phi Phi Island, Krabi, 81000, Thailand

Samui Ferry (Liva Group HK Limited)

Moo 7, Phi Phi Island, Krabi, 81000, Thailand

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen