Phuket Ferry

Phuket Ferry
kaart
 • Phuket Ferry
  Phuket Ferry

  Boek uw overtocht met Phuket Ferry

 • Phuket Ferry
  Phuket Ferry

  Boek uw overtocht met Phuket Ferry

 • Phuket Ferry
  Phuket Ferry

  Boek uw overtocht met Phuket Ferry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers is altijd makkelijk om een goedkope Phuket Ferry reis rond Thailand te boeken. U kunt gemakkelijk boek een veerboot naar Phi Phi , Krabi en Lanta eilanden .

Met Ferrysavers kun je een Phuket Ferry veilig boeken een specifieke route door, of vergelijk de prijzen met behulp van onze real-time vergelijking motor.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 30 min. voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Phuket Ferry Routes

  Phuket Ferry beschikt over een vloot van moderne schepen te kunnen bieden u een aangename reiservaring. De schepen zijn goed uitgerust. U kunt lichte maaltijden en drankjes aan boord. Je bent in staat om uit te kiezen warme en koude dranken en hapjes of meer substantiδle snacks. Maar de keuze is beperkt, dus we raden u aan uw eigen broodjes en drankjes te nemen.

  De totale toegestane hoeveelheid bagage tot 20 kg per persoon. Extra kosten zal worden toegepast voor elke extra gewicht.