Oita Ferry Port

kaart
 • Oita
  Vergelijk tijden en prijzen voor Oita

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Oita
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Oita
  Ontdek veerboten van en naar Oita

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Oita Routes

 • Kobe tot Oita / Oita tot Kobe
  7 overtochten per week
  11 uur 20 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u eenvoudig en veilig boek een goedkope Oita veerboot tussen Toi en Shimizu in Japan, of u kunt onze prijsvergelijking engine gebruiken om de best mogelijke waarde voor uw geld te vinden.

Oita is een kust prefectuur op het Japanse eiland Kyushu. Prefectural hoofdstad is Oita City. Net ten noorden van Oita City is Beppu. Het is bekend om zijn onsen (warmwaterbronnen), waaronder populaire Beppu.

Access To Oita/Beppu/Oost Kyushu

Oita is op de belangrijkste JR Nippo Line, die het zuiden verbindt met Miyazaki, of naar het noorden door Beppu en Nakatsu Kokura. De H÷hi Line verbindt met Aso en Kumamoto. De Kyudai lijn loopt naar Yufuin en verder naar Kurume. Oita Airport ligt op ongeveer een uur ten noorden van de stad met de auto of limousine bus. Er zijn een paar veerdiensten lopen tussen Oita en Kansai, Kobe, Osaka en ga zo maar door.

Zoek de meest recente informatie over de goedkoopste Oita veerboten, met inbegrip van de prijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Oita Kaart

Bekijk map

Havenadres

Sunflower Ferry

5-3-1 Ikushi, Oita City, Oita Prefecture, Japan