zonnebloem Ferries

Ferry Zonnebloem
kaart
 • Ferry Zonnebloem
  Ferry Zonnebloem

  Boek uw overtocht met Ferry Zonnebloem

 • Ferry Zonnebloem
  Ferry Zonnebloem

  Boek uw overtocht met Ferry Zonnebloem

 • Ferry Zonnebloem
  Ferry Zonnebloem

  Boek uw overtocht met Ferry Zonnebloem

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt Ferrysavers te boeken Sunflower Ferries rond Japan. Zonnebloem Ferries verzorgt grote schepen met een reeks aan verblijfsmogelijkheden boord. Ferrysavers.nl heeft altijd de nieuwste acties en aanbiedingen op Zonnebloem Ferries.

Op Ferrysavers, zullen we meer dan blij om u te helpen uw Sunflower Veerboten naar Beppu, Kagoshima .

Op Ferrysavers we het makkelijk voor u om de perfecte koopje veerboot vinden hebt gemaakt; Gebruik dan onze real-time vergelijking motor om de specifieke Sunflower Ferries tarief, time-table en aanbiedingen.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens 2 uur voor vertrek in te checken met.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Ferry Zonnebloem Routes

  Aan boord van Sunflower veerboten

  Ferry Sunflower biedt een breed scala van aan boord accommodatie voor alle prijsklassen. Gedeelde toeristische accommodatie is perfect voor backpackers, maar als je meer privacy nodig hebt dan particuliere accommodatie beschikbaar, waaronder luxe deluxe kamers compleet met alle voorzieningen die u zou verwachten in een hotelkamer. Elk schip heeft een grote openbare badkamer, die open staat voor iedereen in de ochtend of avond.

  Over Zonnebloem Veerboten

  Een prachtig panoramisch uitzicht over Japan kan worden gezien van alle schepen Ferry Sunflower's . Elk schip is ruim, waardoor het een perfecte keuze van reizen voor gezinnen. De meeste afvaarten zijn 's nachts, dus als u gebruik maakt van de beschikbare zult u fris voelen accommodatie te maken en opgeladen wanneer u uw bestemming in de ochtend te bereiken.