Nova Star Cruises

Nova Star Cruises
kaart
 • Nova Star Cruises
  Nova Star Cruises

  Boek uw overtocht met Nova Star Cruises

 • Nova Star Cruises
  Nova Star Cruises

  Boek uw overtocht met Nova Star Cruises

 • Nova Star Cruises
  Nova Star Cruises

  Boek uw overtocht met Nova Star Cruises

Vind uw ideale goedkope Nova Star Cruises veerboot tussen de havens van Yarmouth Nova Scotia en Portland Maine met Ferrysavers. Kunt u eenvoudig en quckly online boeken Ferrysavers.

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 90 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Nova Star Cruises Routes

  Nova Star Cruises

  Nova Star Cruises is een veerboot bedrijf dat actief is in Nova Scotia en Maine. Hun schip, de MV Nova Star, is een Ropax cruiseferry seizoen aan de Golf van Maine tussen Portland, Maine en Yarmouth, Nova Scotia werkt. De service is gestart op 15 mei 2014.

  Over MV Nova Star Ship

  Het schip werd gebouwd door ST Marine in Singapore in 2011. Het is een zeer modern schip, waar je een grote verscheidenheid aan cruise kan vinden -schip achtige functies, waaronder drie restaurants en drie bars, een casino gaming faciliteit, een fitnesscentrum en een duty-free winkel. U vindt er ook een speelplaats voor kinderen, live on-board entertainment, een spa, een kunstgalerij, een rookruimte (in de buurt van de boeg), en een bioscoop.

  Het schip heeft 163 hutten, bestaande uit variaties suites, oceaan aanzicht hutten, binnenlands cabines en rolstoelen hutten. Er zijn ook 254 individueel toegewezen (gereserveerd) fauteuil zetels te gebruiken als een plek voor rust of slapen. De boot heeft een capaciteit van 1.215 passagiers. Het schip kan dragen 336 auto-equivalenten en/of 38 bedrijfsvoertuigen (oplegger rigs of bussen) en evenredig minder auto's.

  Reizen met huisdieren

  Er zijn 11 kennels voor honden en 12 kennels voor katten aan boord van Nova Star Cruise. Huisdieren zijn alleen toegestaan moeten worden uitgevoerd aan boord in deze kennels en kan niet in de voertuigen blijven. De kennels bevinden zich in een beperkt gebied, zodat de eigenaars niet zal worden toegestaan om hun huisdieren te bezoeken tijdens de reis. Een bemanningslid zal regelmatig controleren op de huisdieren in kennels, maar honden zullen niet worden verhuurd of liep tijdens de reis. Vanwege het brede scala aan dieetwensen, we zijn niet in staat om voedsel voor uw huisdier. Honden moeten aangelijnd en gemuilkorfd te allen tijde wanneer u zich buiten van een voertuig, in de terminal, of worden genomen door hun eigenaren aan de kennel gebied. Eigenaren zijn verantwoordelijk voor het opruimen na hun huisdieren als ze niet kenneled. Katten zijn ook verplicht om een inenting tegen hondsdolheid certificaat om te reizen tussen de Verenigde Staten en Canada hebben.

  Nova Star Cruises voldoet aan de Americans with Disabilities Act, die het mogelijk maakt opgeleide hulphonden aan eigenaren met diverse handicaps te begeleiden. Certified Service Animals zijn de enige dieren toegestaan op personenauto dekken en in de passagiershutten en eigenaren zullen nodig zijn om de juiste documentatie te laten zien.

  Boek uw Nova Star Cruises kruising veerboot met Ferrysavers - om het beste te maken van uw reizen

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen