Norfolkline Irish Sea

Norfolkline Irish Sea
kaart
 • Norfolkline Irish Sea
  Norfolkline Irish Sea

  Boek uw overtocht met Norfolkline Irish Sea

 • Norfolkline Irish Sea
  Norfolkline Irish Sea

  Boek uw overtocht met Norfolkline Irish Sea

 • Norfolkline Irish Sea
  Norfolkline Irish Sea

  Boek uw overtocht met Norfolkline Irish Sea

Let op: DFDS Seaways nam Dover-Duinkerken route Norfolkline in 2010 en Stena Line nam de Liverpool (Birkenhead) voor het routeren van Belfast later ook.

Met Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope Norfolkline Irish Sea ferry van of naar Engeland en Noord-Ierland. U kunt een veerboot van Liverpool boekt naar Belfast in Noord-Ierland online eenvoudig en snel met Ferrysavers.

Op Ferrysavers we hebben het voor u gemakkelijk om de perfecte koopje veerboot vinden gemaakt met behulp van onze real-time vergelijking engine .

Overzicht

Check-in informatie

Het inchecken van passagiers start 2 uur vóór het vastgestelde tijdstip van vertrek. De incheckbalies sluiten 1 uur vóór het vertrek van het schip. Passagiers die zich ná dit tijdstip melden worden niet aan boord van het schip toegelaten en verliezen hun ticket – zonder recht te hebben op restitutie of een kostenloze boekingswijziging.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Norfolkline Irish Sea Routes

  Met Norfolkline is het gemakkelijk om de schoonheid van Noord-Ierland te vinden of neem een lang weekend in Liverpool. Norfolkline was onderdeel van de AP. Moller Maersk Group, maar werd door DFDS overgenomen in de zomer van 2010. Norfolkine Ierse Zee is nu opnieuw gebrandmerkt als DFDS Seaways , maar alle dagelijkse diensten van betrouwbare en zeer comfortabele veerboten over de Ierse Zee zal hetzelfde blijven. Norfolkline begon deze Ierse Zee ferry routes in 2005, toen het de vorige operator gekocht, Norse Merchant Ferries.

  De Mersey Viking en Lagan Viking zijn speciaal gebouwde schepen voor de Belfast naar Liverpool Birkenhead route. Aan boord is er een restaurant, een cafΘ, dagelijks entertainment, een bioscoop, schoonheidsspecialist, winkel, speelplaatsen, en comfortabele 4-persoons hutten, die zijn opgenomen in de prijs van nachtelijke overtochten. Er is zelfs de mogelijkheid van een 10 minuten durende massage van de Chill Out Factory!

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen