Newcastle Ferry Port

kaart
 • Newcastle
  Vergelijk tijden en prijzen voor Newcastle

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Newcastle
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Newcastle
  Ontdek veerboten van en naar Newcastle

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Newcastle Routes

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope Newcastle ferry overtocht naar Nederland met Ferrysavers, met inbegrip van veerboten naar href="amsterdam.htm"> Amsterdam Ijmuiden

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Newcastle veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Amsterdam IJmuiden - Newcastle
(DFDS Seaways)
€ 328
 • Geboekt: donderdag 3 september 2020
 • Reizen: woensdag 23 december 2020 - woensdag 30 december 2020
 • Auto + 1

Newcastle ferry poort bevindt zich aan de noordelijke oever van de rivier de Tyne in het noordoosten van Engeland. In de 19e eeuw was Newcastle in de voorhoede van de industriδle innovaties, en opnieuw Newcastle heeft zijn zelf onder de aandacht gebracht, maar deze tijd van het recreatieve en culturele innovaties, en bezoekers van de stad kan nu dwalen langs de gerenoveerd en omgevormd waterkant Quayside, die is bekleed met stijlvolle hotels, designer bars, verbazingwekkende openbare kunst en hedendaagse restaurants.

Dankzij Newcastle uitstekende weg- en spoorverbindingen, met veel van hen leidt naar en van de veerhaven, bezoekers zal het gemakkelijk vinden om te reizen naar andere delen van het van het noorden van Engeland, en op tho het geheel van het Verenigd Koninkrijk.

Newcastle Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Royal Quays, North Shields, Tyne & Wear, NE29 6EE, United Kingdom