Amsterdam (IJmuiden) Ferry Port

kaart
 • Amsterdam
  Vergelijk tijden en prijzen voor Amsterdam

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Amsterdam
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Amsterdam
  Ontdek veerboten van en naar Amsterdam

  Vind de beste tarieven op AFerry

Amsterdam Routes

Speciale aanbieding

Met Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope veerboot tussen IJmuiden de Amsterdamse haven en Newcastle met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten tussen Nederland (Holland) en het Verenigd Koninkrijk.

 • Met Ferrysavers u veilig een DFDS Seaways ferry te boeken tussen Amsterdam IJmuiden en Newcastle

U kunt ook informatie vinden over goedkope Amsterdam veerboten, en op alle veerboten beschikbaar die reizen naar Nederland met behulp van onze prijsvergelijking motor.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Newcastle - Amsterdam IJmuiden
(DFDS)
€ 544
 • Geboekt: woensdag 17 maart 2021
 • Reizen: zaterdag 3 juli 2021 - zondag 25 juli 2021
 • Auto + 2

Over Ijmuiden haven van Amsterdam

Er zijn eigenlijk 2 terminals: De "oude" ferry terminal genoemd Felison Terminal en het gloednieuwe Felison Cruise Terminal. De oude ferry terminal wordt alleen gebruikt door kleine cruiseschepen. En grotere schepen gebruik van de nieuwe Felison Cruise Terminal. Als het duurt ongeveer 2 tot 3 uur van IJmuiden te varen door de sluizen naar Amsterdam, zal je eigenlijk hebben een beetje meer tijd voor sightseeing.

De haven van IJmuiden is een paar mijl buiten Amsterdam zelf, slechts een korte reis langs de A9, met uitstekende openbaar vervoer ten dienste van de route. Voorzieningen voor passagiers op de terminal zijn beperkt tot een supermarkt, een cadeauwinkel en krantenwinkels, met automaten met een scala aan warme en koude snacks.

Amsterdam wordt vaak beschouwd als een van de meest kleurrijke en interessante steden in de wereld, en deze reputatie is rijkelijk verdiend. Waar anders heb je zoveel bezienswaardigheden, beroemde musea, gezellige pubs, leuke winkels en (bloem) markten te vinden? Cultureel, levendig, nieuwsgierig en charmant met rustige waterwegen, met bomen omzoomde grachten en scheve gevelhuizen, Amsterdam is een hoogtepunt van de Europese reizen. De districten van het Rembrandtplein en het Leidseplein te bieden nachtleven zo ontspannen of schandalig en u wilt, maar een van de echte schoonheid van Amsterdam is dat er een aspect van de stad die elke reiziger zou betoveren.

Amsterdam Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Felison terminal, Sluisplein 33, 1975 AG, The Netherlands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen