Motobu Ferries Ferry Port

kaart
 • Motobu
  Vergelijk tijden en prijzen voor Motobu

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Motobu
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Motobu
  Ontdek veerboten van en naar Motobu

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Okinawa is een van de 47 prefecturen van Japan en het is een keten van eilanden ver naar het zuid-westen van Kyushu. De naam Okinawa betekent "touw in de open zee", een redelijk passende beschrijving van deze lange strook van eilanden tussen de vier belangrijkste eilanden van Japan en Taiwan. Het klimaat is subtropisch/tropisch.

Motobu is gelegen op het noordelijke deel van het eiland Okinawa. Verschillende eilanden kan worden benaderd vanuit Motobu, namelijk de kleine eilanden van Sesoko (via een brug) en Minna-Jima (met de veerboot). Beide eilanden zijn opgenomen als onderdeel van de binnenstad van Motobu. Ferry rijdt ook van Motobu Port naar Ie-jimaThe stad neemt ook twee eilanden: Minnajima en Sesokojima. De beroemde Okinawa Churaumi Aquarium bestaat uit vier verdiepingen, met enorme tanks met een breed scala aan soorten.

Okinawa is de tweede grootste stad. Okinawa wint internationale populariteit zeer snel. Er zijn koraalriffen dat is geweldig snorkelen en duiken plekken te bieden, maar als je echt de voorkeur aan mooie vissen te zien zonder nat te worden, Okinawa heeft ook een vrij goede aquarium.

Hieronder vindt u alle Motobu veerboot dienstregelingen kunnen vinden, reistijden evenals onze beste prijzen.

Ferries van en naar Motobu

Marix Line Ferries heeft twee standaard en casual veerboten aanbieden van de faciliteiten die je nodig hebt om een ontspannende reis waaronder comfortabele hutten hebben.

Motobu Kaart

Bekijk map

Havenadres

A Line Ferry

Sakimotobu 5232, Motobucho, Kunigamigun, Okinawa , 905-0225, Japan

Marix Line

905-0225 Uzaki Motobu 5232, Motobu cho, Kunigami gun, Okinawa ken, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen