Lombok Ferry

kaart
 • Lombok
  Vergelijk tijden en prijzen voor Lombok

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Lombok
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Lombok
  Ontdek veerboten van en naar Lombok

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot vanuit Bali/Serangan om href="lombok-teluk-kode.htm"> Lombok en van Bali/Padang Bay om href="lombok-teluk-kode.htm"> Lombok/Teluk Kode met Ferrysavers, of gebruik de real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar de beste overtocht deals.

Hier vind je informatie over goedkope Lombok veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

met behulp van Ferrysavers kunt u veilig een veerboot van Bali reserveren om Lombok Bali Ferries.

Over Lombok

Lombok is een fantastisch eiland waar u prachtige stranden en prachtige bergen kan vinden. Het is plaatselijk bekend om zijn authentieke aardewerk dat is gemaakt van lokale klei en ontworpen op een manier die je nergens anders vindt. Het is een fantastische vakantiebestemming.

Lombok is een van de overstappunten het aansluiten van de vaarroutes op weg naar Bali en Gili Island met behulp van snelle boot vervoer. Teluk Nare bevindt zich in het noorden van Senggigi ongeveer 30 minuten. Het strand wordt gebruikt voor het stoppen voor de meeste van de snelle boot uit Bali en kleine boten en snelle boten van Gili eiland, vooral Gili Trawangan. Elke dag is er een snelle boot die rechtstreeks naar Bali werkt gaan met een relatief korte tijd in vergelijking met het gebruik van de veerdiensten op Lembar haven in de westkant van Lombok.

Senggigi Haven Terminal ligt aan de westkust van Lombok, op ongeveer 18 kilometer ten noorden van de hoofdstad. De veerboten naar het eiland Bali, naar de terminal Sanur Jetty.

Lombok Kaart

Bekijk map

Havenadres

Bali Ferry (Liva Group HK Limited)

Teluk Kode, Lombok, Indonesia

BlueWater Express

Jl. Bangsal Baru No.184, Pemenang Bar., Pemenang, Kabupaten Lombok Utara, Nusa Tenggara Bar. , 83352, Indonesia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen