Bali Ferry

kaart
 • Bali
  Vergelijk tijden en prijzen voor Bali

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Bali
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Bali
  Ontdek veerboten van en naar Bali

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot vanuit Bali/Padang Bay naar Gili Trawangan, van Bali/Serangan Gili Trawangan, van Bali/Sanur Jetty naar Lombok/Senggigi haven, van Bali/Sanur Jetty naar Lembongan, van Bali/Serangan Lombok/Teluk Kode en naar Bali/Padang Bay om href="Lombok-Teluk-Kode.htm"> Lombok/Teluk Kode met Ferrysavers, of gebruik de real-time

Hier vind je informatie over goedkope Bali veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

met behulp van Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot van Bali Lombok, Lembongan en Lembongan Bali Ferries.

Bali Terminals

Bali eilanden zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste vakantiebestemmingen in het zuiden van Thailand om goede redenen

Padang Bay is een erg druk pier lokaliseren in de buurt van Candidasa, soms voelt het alsof alle boten komen en gaan op hetzelfde moment. De boarding proces in Padang Bay is vrijwel probleemloos, het personeel zal een goede verzorging van u en uw bezittingen.

Sanur Jetty het vertrek/aankomstpunt voor vele reizen tussen Sanur, Lembongan, Lombok en de Gili-eilanden. Het kan een beetje druk. Maar vindt u het boarding proces is vrij eenvoudig. En het personeel is erg behulpzaam.

Serangan Harbour is ideaal gelegen. Het is ongeveer 20 minuten afstand van de meest zuiden van Bali toeristische gebieden, zoals: Kuta, Legian, Seminayek, Jimbaran en Nusa Dua. Er zijn echt goede faciliteiten op de pier. Of u nu vertrekt of aankomt, zal het meest behulpzame personeel er voor u om u een handje als je er een nodig heeft.

Getting naar Bali

Als je naar Bali van buiten Indonesiδ, diverse luchtvaartmaatschappijen bieden non-stop vluchten van en naar Denpasar (Bali's hoofdstad). Als je toevallig in een slanke eiland Java, is het gemakkelijk om te reizen naar Bali met behulp van veerboten. De schepen vertrekken dagelijks en in frequente momenten van de dag. Je hoeft alleen te reizen naar Oost-Java en ga naar Ketapang Port en neem PELNI veerboten naar Gilimanuk haven van Bali. Let op: dit is de enige poort die de 2 eilanden met elkaar verbindt. Het duurt ongeveer 30 tot 45 minuten om het water over te steken, maar tijdens de feestdagen, kunnen de wachtrijen vermoeiend zijn.

Vervoer in Bali

Bali is een vrij groot eiland en je moet vind uw eigen perfecte methode om er omheen. Trottoirs in de meeste delen van Bali zijn gewoon de bedekte toppen van de storm-water afvoeren en op veel plaatsen slechts 60 cm (2 ft) breed, dus je moet heel voorzichtig zijn. Vaak trottoirs worden geblokkeerd door een motor of doorbrekende deel, noodzakelijk gevaarlijke spoot in het verkeer. Veel van conventionele straten van het eiland zijn gewoon niet voor voetgangers. Maar strand gebieden en de belangrijkste toeristische gebieden zijn gemakkelijker om rond te lopen. Veel toeristen en locals reizen te voet en zelfs het verkeer wordt over het algemeen zeer gastvrij voor voetgangers als het tijd om te reageren wordt gegeven.