Liepaja Ferry

kaart
 • Liepaja
  Vergelijk tijden en prijzen voor Liepaja

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Liepaja
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Liepaja
  Ontdek veerboten van en naar Liepaja

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Liepaja Routes

 • Travemünde tot Liepaja / Liepaja tot Travemünde
  5 overtochten per week
  25 uur

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot naar Liepaja van Nynashamn en Travemunde hier bij Ferrysavers. Op deze pagina kunt u veilig boek een veerboot van Liepaja, in Letland, met de ferrymaatschappij Stena Line. Liepaja is een populaire toegangspunt voor Letland voor mensen die reizen vanuit Duitsland en Zweden.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Liepaja veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers. Snel te vergelijken Liepaja veerboten naar Nynashamn en Travemunde.

Liepaja veerboten met Stena Line staan bekend om moderne faciliteiten en een hoog niveau van dienstverlening, zodat u het gevoel dat uw vakantie is het moment dat je aan boord stapt begonnen.

Liepaja Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Brivosta 46 piers, Liepaja, LV-3405, Latvia