Lanta Saladanpier Ferries

kaart
 • Lanta
  Vergelijk tijden en prijzen voor Lanta

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Lanta
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Lanta
  Ontdek veerboten van en naar Lanta

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot van Lanta Town naar Phi Phi met Ferrysavers of gebruik de real-time prijsvergelijking motor te zoeken de overtocht deals tussen de Krabi Klong Jilad Pier en Phi Phi Tonsai Pier.

Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot van Lanta in Phi Phi Tonsai Pier .

Hier vind je informatie over goedkope Lanta Saladan Pier Ferries, met inbegrip van de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Lanta is een eiland voor de Andaman kust van Zuid-Thailand. Het is bekend om zijn duiken en lange witte stranden.

Het krijgen van/naar Lanta Saladanpier

Lanta is toegankelijk vanaf het vasteland met de auto of ferry passagiers. De passagier veerboot vaart in november - alleen april en is de meest populaire optie in deze tijd. Tijdens het laagseizoen en na de laatste passagier veerboot heeft verlaten, is de enige manier om het eiland te rijden. Tijdens het 'laagseizoen' (mei tot eind oktober), alle passagiersschepen op met werken en de enige manier om het eiland Koh Lanta te krijgen is ofwel via taxi of minibus service van Ao Nang, Krabi of Trang. Boten vertrekken vanaf de pier in Saladan Village.

Neem een nota, please: Er is geen brug tussen Koh Lanta met het vasteland, en de enige manier om er van en naar geraken 06:00-22:00 wordt met de auto veerdiensten, die alleen beschikbaar zijn tijdens deze uren . De enige manier om het eiland te verlaten na deze uren is door het inhuren van een prive-boot.

Lanta Saladanpier Pier

Bij aankomst vindt u de pier van de parkeerplaats en een terminal gebouw te zien waar u kunt inchecken. Wachtruimten worden gedekt en er is een paar kleine snack leveranciers. Wanneer uw ferry komt, moet u een korte wandeling naar de pier einde te nemen met uw tassen, maar het is niet te ver.

Lanta Kaart

Bekijk map

Havenadres

Phuket Ferry (Liva Group HK Limited)

Moo 1, Saladan, Koh Lanta, Krabi, 81150, Thailand

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen