Krabi Klong Jilad Pier Ferry

kaart
 • Krabi Klong Jilad Pier
  Vergelijk tijden en prijzen voor Krabi Klong Jilad Pier

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Krabi Klong Jilad Pier
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Krabi Klong Jilad Pier
  Ontdek veerboten van en naar Krabi Klong Jilad Pier

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot van Krabi naar Phi Phi met Ferrysavers of gebruik de real-time prijsvergelijking motor te zoeken de overtocht deals tussen de Krabi Klong Jilad Pier en Phi Phi Tonsai Pier.

Met behulp van Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot van Krabi Klong Jilad Pier Phi Phi Tonsai Pier Phuket Ferries.

Hier vind je informatie over goedkope Krabi Klong Jilad Pier veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Krabi is een van de meest ontspannende plaatsen op de planeet. Het is een kleine stad met een bevolking van ongeveer 25.000. De provincie biedt een prachtig landschap, fantastische witte zandstranden, een kustlijn met meer dan 200 eilanden, evenals een jungle bedekte interieur onthullen verbazingwekkende kliffen, grotten, watervallen en exotische dieren.

Het hotel ligt net stroomopwaarts van de kust. Klong Jilad Pier primair pier provincie Krabi voor veerboten naar de eilanden Koh Phi Phi, Koh Lanta, Koh Yao en Koh Jum. Het nemen van een veerboot hier stuurt je uit op een avontuur van Thailand's beroemde eiland culturen en een aantal van de mooiste zeegezichten in de wereld.

Het krijgen van/naar Klong Jilad Pier

De passagiers veerboten vertrekken uit de nieuwe passagiersterminal, dat is ongeveer 4 km buiten Krabi (Klong Jilad). Er is een veerboot per dag van de stad Krabi naar Koh Yao Noi rond 11 uur. Frequent speedboten en longtail varen van Krabi Thalen Pier dat is ongeveer 27 km ten westen van de stad Krabi.

Klong Jilad Pier

Bij aankomst vindt u de pier van de parkeerplaats en een terminal gebouw waar u kunt controleren in te zien. Wachtruimten worden gedekt en er is een paar kleine snack leveranciers. Wanneer uw ferry komt, moet u een korte wandeling naar de pier einde te nemen met uw tassen, maar het is niet te ver.

Krabi Klong Jilad Pier Kaart

Bekijk map

Havenadres

Phuket Ferry (Liva Group HK Limited)

Tha-Ruea, Klong Jilad Road, Tambon Saithai, Muang, Krabi, 81000, Thailand

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen