Iscomar

Iscomar
kaart
 • Iscomar
  Iscomar

  Boek uw overtocht met Iscomar

 • Iscomar
  Iscomar

  Boek uw overtocht met Iscomar

 • Iscomar
  Iscomar

  Boek uw overtocht met Iscomar

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken Iscomar Ferries naar de Balearen, waaronder goedkope veerboten naar Mallorca, Ibiza en Menorca.

Helaas Iscomar Ferries zijn momenteel niet beschikbaar.

U kunt snel en eenvoudig vergelijken ferry deals tussen de Balearen en het vasteland van Spanje met behulp van onze real tijd vergelijking motor boven. Iscomar ferry route tussen Alcudia en Ciutadella wordt ook bediend door Balearia , en veerboten naar alle havens van Barcelona, Denia, Formentera, Ibiza, Mahon Iscomar's, Plama en Valencia zijn beschikbaar met ferrysavers.com met behulp van Balearia of diensten Acciona Trasmediterannea's.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 90 minuten voor vertrek in te checken en dienen hun tickets en instapkaarten voorafgaand aan het vertrek op te halen bij het inschepingskantoor anders wordt u aan boord geweigerd.\nArriveer ruim op tijd in de haven zodat u tijd genoeg heeft om het inschepingskantoor te bezoeken. Het inschepingskantoor ligt namelijk niet altijd in de nabijheid van het dok waarvan de ferry vertrekt.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Iscomar Routes

  Iscomar Ferries

  Iscomar (Isle±a Marφtima de Contenedores) werd opgericht in 1979 in Palma de Mallorca, met de nadruk op het goederenvervoer tot 1998, toen zij haar eerste passagiersdienst tussen Alcudia en Ciutadella gelanceerd. De veerboot bedrijf blijft gespecialiseerd in vervoer naar het Spaanse vasteland en tussen de Balearen.

  Iscomar heeft een vloot van 6 moderne auto-veerboten en catamarans met een grote passagiers en voertuigen capaciteit. Iscomar's veerboten zijn voorzien van comfortabele stoelen, snackbars, grote bedden in ruime hutten, restaurants, boutique, TV lounges, solarium ... kortom, alles wat je nodig hebt om een aangename en onvergetelijke oversteek te genieten. Bovendien worden alle Iscomar schepen regelmatig gecontroleerd om te zorgen dat alles goed werkt en om de perfecte toestand van de schepen en hun apparatuur te controleren.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen