Ischia Veerboot haven

kaart
 • Ischia Porto
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ischia Porto

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ischia Porto
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ischia Porto
  Ontdek veerboten van en naar Ischia Porto

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ischia Porto Routes

 • Napels tot Ischia / Ischia tot Napels
  10-overtochten dagelijks
  1 uur

Speciale aanbieding

Ischia ligt voor de kust van Napels. Het eiland ligt op 10 km van oost naar west en op 7 km van noord naar zuid. Het heeft een kustlijn van 34 km en een oppervlakte van 46,3 vierkante kilometer. Het is de tweede haven van het eiland en biedt verbindingen naar Napels en de nabijgelegen stad Pozzuoli die ook in de provincie Napels. Het eiland staat bekend om de legendarische helende eigenschappen van de thermale bronnen en de stranden. De stad Ischia heeft twee verschillende centra: Ischia Porto en Ischia Ponte Ischia Porto is het commerciδle centrum van het eiland en is vernoemd naar het. belangrijkste haven. Ischia Ponte is vernoemd naar de omgeving en met de loopbrug die werd aangelegd om de Castello Aragonese verbinden met het eiland. Alle Ischia veerboten kunnen eenvoudig en gemakkelijk worden geboekt op het Ferrysavers.nl.

Kennismaking met Ischia porto haven

Alleen bewoners mogen reizen met de auto op het eiland Ischia van april tot september. Echter, het eiland biedt een zeer goede busverbinding.

Ischia Openbaar Vervoer 'Eavbus loopt een goede busverbinding in de hele stad, waaronder routes van en naar de haven.

Over Ischia Porto

Ischia is het grootste eiland in de baai van Napels en hoewel Capri is veruit de meest bekende eiland in deze regio, veel mensen beschouwen Ischia te mooier. De grootste stad in Ischia wordt ook wel Ischia. Dit kan in eerste instantie verwarrend zijn. In de stad van Ischia, zijn er twee verschillende centra. Dit zijn Ischia Porto en Ischia Ponte. Ischia Porto is de regio waar de haven zich bevindt, en de regio zelf, is natuurlijk, vernoemd naar de haven. Dit gebied is het commerciδle centrum van het eiland.

Ischia Town strekt zich uit langs de noordoostelijke kust van het eiland. Ischia is een gezellige, levendige stad. Multi-gekleurde huizen strekken zich uit langs de rand van een meer dat ooit een krater was. Dit meer werd omgezet in een veilige haven door Ferdinand II van de Bourbons door het openstellen van de ene kant naar de zee. U zult lsh dennenbossen te vinden door de hele stad die naar beneden uitstrekken naar de stranden.

Het gebied van Ischia Ponte staat bekend om zijn stranden, warmwaterbronnen, historische bezienswaardigheden en luxe hotels gebouwd op fantastische locaties van prachtige natuurlijke schoonheid.

Ischia Porto Kaart

Bekijk map

Havenadres

Alilauro

Via Iasolino, Ischia, 80077, Italy

Medmar

Ischia Porto, Via Iasolino, Ischia, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen