Irish Ferries Vracht

Irish Ferries Vracht
kaart
 • Irish Ferries Vracht
  Irish Ferries Vracht

  Boek uw overtocht met Irish Ferries Vracht

 • Irish Ferries Vracht
  Irish Ferries Vracht

  Boek uw overtocht met Irish Ferries Vracht

 • Irish Ferries Vracht
  Irish Ferries Vracht

  Boek uw overtocht met Irish Ferries Vracht

Boek een Goedkoop Irish Ferries Vracht Crossing Online!

Hier vindt u informatie en prijzen op Irish Ferries Vracht afvaarten. Boek een Irish Ferries Vracht online kruising met real time

.

Met Ferrysavers kunt u online boeken Irish Ferries vracht kruisingen, met behulp van de vracht boekingsmachine hierboven.

Irish Ferries Vracht Routes:

 • Holyhead - Dublin
 • Rosslare - Pembroke
 • Rosslare - Cherbourg
 • Rosslare - Roscoff

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Irish Ferries Vracht Routes

  In de afgelopen jaren, hebben Irish Ferries 450 miljoen euro ge∩nvesteerd in een nieuwe vloot, met inbegrip van Ulysses , de grootste auto ferry op de Ierse Zee en de fast ferry, Jonathan Swift <./i>

  Irish Ferries Vracht - Driver Information:

  Irish Ferries werkt op dit moment 4 veerboten op 4 routes tussen de Republiek Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

  tussen Holyhead en Dublin, vracht passagiers kunnen kiezen tussen Ulysses , de coventional veerboot, met een vaartijd van 3 uur 15 minuten. De fast ferry, Jonathan Swift , geschikt voor kleinere vrachtwagens alleen, (tot 10 meter en 10 ton), biedt een snellere vaartijd van 1 uur en 50 minuten

  De service van Pembroke Rosslare duurt 4 uur op de conventionele ferry, eiland Ishmore .

  Irish Ferries ook actief 2 routes tussen Ierland en Frankrijk, het vermijden van tol, brandstofkosten en congestie op de weg. Diensten tussen Rosslare en Cherbourg en Rosslare en Roscoff worden bediend door Oscar Wilde , de vaartijd bedraagt ongeveer 18 uur.

  Whicever route genomen, vracht driver faciliteiten aan boord zijn van een zeer hoge standaard, waaronder comfortabele hutten, aangewezen vracht bestuurder lounges, restaurant faciliteiten, een bioscoop en natuurlijk winkelen!

  Reizen met een van?

  Met Irish Ferries, alle prive-gebruik bestelauto's van meer dan 6,0 m in de lengte of 2,6 m hoog moet worden geboekt als vracht. Als u een commerciδle goederen worden vervoerd moet u boeken als vracht, ongeacht de duur. Als je van onder 6.0m en onder 2,6 m hoog en u bent niet dragen van commerciδle goederen, kunt u terecht op onze passagier Irish Ferries pagina.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen