Hull Zeebrugge Ferry

kaart
 • Hull naar Zeebrugge
  Vergelijk tijden en prijzen voor Hull naar Zeebrugge

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Hull naar Zeebrugge
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  13 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • 1-overtochten dagelijks
  6 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • Hull - Rotterdam Europoort
  7 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan
 • Newcastle - Amsterdam IJmuiden
  6 overtochten per week
  15 uur 45 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Hull Informatie

De Hull ferry haven ligt aan de rivier de Humber en is ongeveer 25 mijl van de monding en de Noordzee. De stad Hull is gelegen in de East Riding of Yorkshire, en is ΘΘn van de grootste steden van de provincie. Hull was de parlementaire zetel van William Wilberforce, die in beweging zet de gebeurtenissen die leiden tot de afschaffing van de slavenhandel in Groot-Brittanniδ. Onder de bezienswaardigheden van de stad zijn het KC Stadium en Hull Truck theater, evenals een aantal grote winkelcentra, en mijlen van de industrie langs de oevers.


Zeebrugge Informatie

Zeebrugge haven is verbonden met Brugge door een 7,5 mijl kanaal en is zeer dicht bij het mondaine Knokke en het schilderachtige dorp Lissewege. Zeebrugge haven gemakkelijk bereikbaar via de N34, N9 en de E40 uit Duinkerke (Dunkerque) en Calais en ook van Antwerpen, Knokke en Nederland. Volg de borden naar de haven.

Op de Zeebrugge zee, stranden, hotels en cafΘs geven toeristen een warm welkom. Zeebrugge groothandel in vis markt is een van de grootste in zijn soort in Europa. Zeebrugge is natuurlijk een populaire bestemming voor degenen die willen Brugge, ΘΘn van Europa's mooiste steden te bezoeken.