Helsinki Tallinn Ferry

kaart
 • Helsinki naar Tallinn
  Vergelijk tijden en prijzen voor Helsinki naar Tallinn

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Helsinki naar Tallinn
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2-overtochten dagelijks
  2 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • 2-overtochten dagelijks
  2 uur 10 min
  Geef prijs aan
 • 8-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Turku - Tallinn
  1 overtochten per week
  16 uur
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Helsinki naar Tallinn veerboten hier met Ferrysavers. De Helsinki naar Tallinn ferry route wordt beheerd door 3 ferrymaatschappijen, Eckerö Line, Tallink Silja en Viking Line biedt een nuttig verbinding van Finland naar Estland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Helsinki naar Tallinn om te helpen bij het vinden van de beste deals en komen in Estland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Welke ferry bedrijf dat u kiest, vindt u moderne vinden voorzieningen en een hoge mate van comfort aan boord van uw Helsinki naar Tallinn ferry. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Eckerö Line, Tallink Silja en Viking Line en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Helsinki en Tallinn.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Helsinki - Tallinn

  Auto + 1
  Reizen: zaterdag 8 augustus 2020
  vanaf: € 36
  Eckerö Line
 • Helsinki - Tallinn

  Auto + 2
  Reizen: zaterdag 15 augustus 2020
  vanaf: € 75
  Tallink Silja

Speciale aanbieding

Helsinki Informatie

De Helsinki ferry haven is een van de drukste havens in Scandinavië met vele ferry bedrijven loopt regelmatig schema. Hoofdstad van Finland, Helsinki is de grootste stad en is gelegen in het zuidelijke deel van het land op de kust van de Golf van Finland.

Helsinki is beroemd om zijn architectuur, het mengen van neo-klassieke met art nouveau. Het beschikt ook over een levendige muziekscene en een van de grootste musea in Finland, het Nationaal Museum van Finland, die een enorme historische collectie van de prehistorie geeft tot de 21e eeuw. Het museum gebouw zelf, een nationale romantische stijl neo-middeleeuws kasteel, is een belangrijke toeristische attractie. De stad heeft ook een sterke culturele en muzikale identiteit, en is een belangrijk punt om te winkelen, eten en het nachtleven.


Tallinn Information

Tallinn veerhaven is het grootste havenbedrijf in Estland. Rekening houdend met zowel vracht- en passagiersvervoer, Tallinn ferry havens is vandaag een van de grootste en belangrijkste havens in de Baltische Zee.

Tallinn is de hoofdstad van Estland en is gelegen aan de noordkust, op de oevers van de Golf van Finland, 80 km ten zuiden van Helsinki. de belangrijkste attracties van Tallinn en in de twee oude stad (Neder-stad en Toompea), die zowel gemakkelijk te voet te verkennen zijn. Toompea of Upper Town is de thuisbasis van het bastion Castrum Danorum, de Alexander Nevski-kathedraal en de oude Estonian Royal Palace nu in het parlement. De Tweede stad of All-Linn is één van de best bewaarde oude steden in Europa met de Raekoja plats (Stadhuisplein) en St Olaf Kerk. De oostelijke districten Pirita en Kadriorg zijn ook een bezoek waard.