Ecker÷ Line

Ecker÷ Line
kaart
 • Ecker÷ Line
  Ecker÷ Line

  Boek uw overtocht met Ecker÷ Line

 • Ecker÷ Line
  Ecker÷ Line

  Boek uw overtocht met Ecker÷ Line

 • Ecker÷ Line
  Ecker÷ Line

  Boek uw overtocht met Ecker÷ Line

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Sail tussen Estland en Finland met Ecker÷ Line. Hier bij Ferrysavers niet alleen zullen we laten zien Ecker÷ Line routes, maar we ook de prijzen en tijden voor alternatieve ferry bedrijven te vergelijken op dezelfde routes, zoals Tallink Silja en Viking Line, zodat u zeker om de beste prijs en de gewenste zeilen krijgen . Ecker÷ Line varen van Helsinki (Finland) naar Tallinn (Estland) met 3 overtochten per dag. Vertrektijden zijn beschikbaar vanaf Helsinki op 09:00, 15:15 en 21:40 en van Tallinn op 06:00, 12.00 en 18.30.

Met Ferrysavers kunt u een Ecker÷ Line varen boeken van en naar Helsinki en Tallinn . Voor alle Ecker÷ Line Ferries routes en vertrektijden zie hieronder.

Ecker÷ Line Routes

Ecker÷ Line biedt verbindingen vanuit Helsinki-Tallinn en Tallinn-Helsinki met 3 dagelijkse afvaarten van ongeveer 2 uur en 15 minuten .

Aan boord Ecker÷ Line Ferries

MS Finlandia is een van de grootste passagiersschepen zeilen op de Oostzee, de uitvoering 2.080 passagiers. MS Finlandia is de enige veerboot op Helsinki-Tallinn route met live entertainment op de hele dag-tijd vertrekken. Business Lounge beschikbaar - met drankjes, snacks, broodjes, fruit en dranken (koffie, thee, frisdrank, bier en wijn) en zeer snel WIFI in private lounge. Boek maaltijden in de Ecker÷ Buffet vooraf en krijgen een korting (aan boord van de prijzen hoger zijn). MS Finlandia biedt volledige Finse buffet in Ecker÷ Buffet, lekkere broodjes, salades en warme maaltijden in cafΘ/bistro en een aantal bars met drankjes en snacks, in de zomer ook buiten! Op 8 dek, is er de Ecker÷ Buffet, Bar Nosturi, Bar Laituri, Pub Telakka en Cafetaria Satama. Voor meer privacy aan boord, boek een prive en comfortabele cabine met een raam naar het uitzicht op zee van de Baltische Zee te genieten! Het bedrijf is geschikt voor zowel reizigers- en vrachtverkeer tussen de twee landen.

Of u kiest voor de Ecker÷ Line Helsinki-Tallinn veerboot of de route Ecker÷ Line Tallinn-Helsinki, bent u zeker om een grote ferry overtocht te hebben met Ecker÷ Line Ferries.

Overzicht

routes:
2
Kortste oversteek:
Helsinki - Tallinn
2 uur 10 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Ecker÷ Line Routes