Eckerö Line

Eckerö Line
kaart
 • Eckerö Line
  Eckerö Line

  Boek uw overtocht met Eckerö Line

 • Eckerö Line
  Eckerö Line

  Boek uw overtocht met Eckerö Line

 • Eckerö Line
  Eckerö Line

  Boek uw overtocht met Eckerö Line

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Sail tussen Estland en Finland met Eckerö Line. Hier bij Ferrysavers niet alleen zullen we laten zien Eckerö Line routes, maar we ook de prijzen en tijden voor alternatieve ferry bedrijven te vergelijken op dezelfde routes, zoals Tallink Silja en Viking Line, zodat u zeker om de beste prijs en de gewenste zeilen krijgen . Eckerö Line varen van Helsinki (Finland) naar Tallinn (Estland) met 3 overtochten per dag. Vertrektijden zijn beschikbaar vanaf Helsinki op 09:00, 15:15 en 21:40 en van Tallinn op 06:00, 12.00 en 18.30.

Met Ferrysavers kunt u een Eckerö Line varen boeken van en naar Helsinki en Tallinn . Voor alle Eckerö Line Ferries routes en vertrektijden zie hieronder.

Eckerö Line Routes

Eckerö Line biedt verbindingen vanuit Helsinki-Tallinn en Tallinn-Helsinki met 3 dagelijkse afvaarten van ongeveer 2 uur en 15 minuten .

Aan boord Eckerö Line Ferries

MS Finlandia is een van de grootste passagiersschepen zeilen op de Oostzee, de uitvoering 2.080 passagiers. MS Finlandia is de enige veerboot op Helsinki-Tallinn route met live entertainment op de hele dag-tijd vertrekken. Business Lounge beschikbaar - met drankjes, snacks, broodjes, fruit en dranken (koffie, thee, frisdrank, bier en wijn) en zeer snel WIFI in private lounge. Boek maaltijden in de Eckerö Buffet vooraf en krijgen een korting (aan boord van de prijzen hoger zijn). MS Finlandia biedt volledige Finse buffet in Eckerö Buffet, lekkere broodjes, salades en warme maaltijden in café/bistro en een aantal bars met drankjes en snacks, in de zomer ook buiten! Op 8 dek, is er de Eckerö Buffet, Bar Nosturi, Bar Laituri, Pub Telakka en Cafetaria Satama. Voor meer privacy aan boord, boek een prive en comfortabele cabine met een raam naar het uitzicht op zee van de Baltische Zee te genieten! Het bedrijf is geschikt voor zowel reizigers- en vrachtverkeer tussen de twee landen.

Of u kiest voor de Eckerö Line Helsinki-Tallinn veerboot of de route Eckerö Line Tallinn-Helsinki, bent u zeker om een grote ferry overtocht te hebben met Eckerö Line Ferries.

Overzicht

routes:
2
Kortste oversteek:
Helsinki - Tallinn
2 uur 10 min
Meest populaire route:
Tallinn - Helsinki
goedkoopste:
Tallinn - Helsinki
€ 64*
*Prijs op basis van:
 • Auto + 3
 • Geboekt: zondag 3 januari 2021
 • Reizen: woensdag 6 januari 2021

Speciale aanbieding

Eckerö Line Routes

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Tallinn - Helsinki
(Eckerö Line)
€ 64
 • Geboekt: zondag 3 januari 2021
 • Reizen: woensdag 6 januari 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 3