Gili Trawangan

kaart
 • Gili Trawangan
  Vergelijk tijden en prijzen voor Gili Trawangan

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Gili Trawangan
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Gili Trawangan
  Ontdek veerboten van en naar Gili Trawangan

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot vanuit Gili Trawangan Bali/Padang Bay en naar Gili Trawangan Bali/Serangan .

Hier vind je informatie over goedkope Gili Trawangan veerboten, waaronder de nieuwste ticket prijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

met behulp van Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot van Gili Trawangan Bali Bali Ferries.

Over Gili Trawangan

Gili Trawangan is een geweldige vakantiebestemming geschikt voor gezinnen van alle leeftijden. Als u over de witte zandstranden en koraalriffen zijn gepassioneerd - Gili Trawangan is de plek om te gaan. Je zult alles wat je kon alleen maar van dromen in deze geweldige plek te vinden. kick Net terug en genieten van de zon, de zee en nachtelijke feesten op het strand. Er zijn ongeveer een dozijn duik winkels en scholen, alle te popelen om te laten zien van de prachtige onderwater landschap. Het merendeel van de accommodatie en andere voorzieningen op het eiland liggen aan de oostkant, beschut tegen de wind en ruwe zee van de Straat van Lombok die soms de andere kant van het eiland beslag.

De functies van Gili Trawangan

Het zijn tal van snelle boten bediend tussen Bali en de Gili eilanden, Lombok. De goedkoopste manier om Gili Trawangan te bereiken is met het openbaar boot diensten. De boten vertrekken meestal van Bangsal 08:00-05:00 (maar zelden later dan dat). De zee is rustigste in de ochtend en alle vervoer stopt die in de late namiddag voor de duisternis valt. De juiste uitkering boot capaciteit is ongeveer 30 personen, maar het grootste deel van de tijd dat de boten zijn overladen met goederen of passagiers. Als het lijkt om duidelijk te onveilig om de boot aan boord als gevolg van hetzij overbelasting of de heersende weersomstandigheden dan is het best niet om aan boord. Alle diensten zijn afhankelijk van de weersomstandigheden, en de reis over de Straat van Lombok kan behoorlijk hobbelig

Vervoer in Gili Trawangan

Er zijn geen auto's op de Gilis, mensen rond door fietsen , paarden en karren en als je een backpacker overal is beloopbaar.


Gili Trawangan Kaart

Bekijk map

Havenadres

Bali Ferry (Liva Group HK Limited)

Beach Jetty, Gili Trawangan, , Indonesia

BlueWater Express

Gili Trawangan, Gili Indah, Pemenang, Kabupaten Lombok Utara, Nusa Tenggara Bar. , 83352, Indonesia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen