Fleetwood Ferry Port

kaart
 • Fleetwood
  Vergelijk tijden en prijzen voor Fleetwood

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Fleetwood
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Fleetwood
  Ontdek veerboten van en naar Fleetwood

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot van Fleetwood reserveren om href="larne.htm"> Larne

 • Gebruik Ferrysavers kunt u eenvoudig en veilig te boeken veerboten tussen Fleetwood en Larne met Stena Line

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Fleetwood veerboten over de Ierse Zee, met inbegrip van de goedkoopste ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Fleetwood is gelegen in de wijk Wyre van Lancashire, en maakt deel uit van de Greater Blackpool. Fleetwood was de eerste geplande gemeenschap in het Victoriaanse tijdperk, en voor het grootste deel van de 20e eeuw was de stad een prominente diepzee vissershaven, maar na de daling van de visserij-industrie Fleetwood heeft gehad om zijn economie te veranderen.

de stad is een stille en rustige badplaats, die een diepe contrast biedt in vergelijking met het levendige karakter van de omgeving Blackpool. De stad herbergt een plaatselijk museum in een van de oude Victoriaanse douane gebouwen van de stad, en heeft een prachtig strand. grootste attractie van de stad, en de meest overheersende eigenschap, maar is `The Mount', dat is een zeven acre park van de gezichten van de zee, en beschikt over een paviljoen en klokkentoren gelegen op het hoogste punt.

Fleetwood Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen