Ferrimaroc

Ferrimaroc
kaart
 • Ferrimaroc
  Ferrimaroc

  Boek uw overtocht met Ferrimaroc

 • Ferrimaroc
  Ferrimaroc

  Boek uw overtocht met Ferrimaroc

 • Ferrimaroc
  Ferrimaroc

  Boek uw overtocht met Ferrimaroc

Let op: Ferrimaroc maakt deel uit van Acciona Trasmediterranea, zodat de routes verschijnen onder de naam 'Trasmediterranea' in het bovenstaande zoekformulier.

Ferrysavers kunt u uw ideale goedkope Ferrimaroc ferry naar/van Marokko en Spanje. Ferrimaroc bieden een veerdienst naar href="https://www.ferrysavers.nl/almeria.htm"> Almeria en ook Nador . U kunt eenvoudig en snel online boeken Ferrysavers.

Op Ferrysavers we het makkelijk voor u om de perfecte koopje veerboot vinden hebt gemaakt; Gebruik dan onze real-time vergelijking motor om de specifieke Ferrimaroc veerboot die u nodig hebt.

 • Ferrimaroc varen tussen Almeria (Zuid-Spanje) en Nador (Marokko), met maximaal 20 terugkeer ferry overtochten per week
 • door hun ouder firma Acciona Trasmediterranea, Ferrimaroc ook uitvoeren veerboten tussen Almeria en beide Melilla (een Spaanse enclave aan de Marokkaanse kust), en Ghazaouet (Algerije)

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Ferrimaroc Routes

  Ferrimaroc Ferries

  Ferrimaroc pionier in hun eerste-klas veerdiensten tussen Almeria en Nador in 1994, en sindsdien zijn verbeterd verbindingen over de Straat van Gibraltar. Vandaag de dag bieden ze maximaal 20 overtochten in elke richting tijdens de piek zomermaanden.

  De eerste ferry Ferrimaroc's op de route, Scirocco heeft zowel self-service en α la carte restaurants, een cafetaria, een disco bar en een VIP-lounge, vliegtuigstoelen en winkels. De veel grotere veerboot Mistral werd gelanceerd in juni 1997 en beschikt over een halal self-service restaurant, 3 lounge cafetaria's, bioscoop, moskee, vliegtuigstoelen, een speelkamer en winkels.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen