European Sealines

European Sealines
kaart
 • European Sealines
  European Sealines

  Boek uw overtocht met European Sealines

 • European Sealines
  European Sealines

  Boek uw overtocht met European Sealines

 • European Sealines
  European Sealines

  Boek uw overtocht met European Sealines

Helaas, European Sealines kan momenteel niet worden geboekt met Ferrysavers. Echter, kunt u hiervoor gebruik maken van onze ferry zoekmachine om een breed scala van alternatieve diensten te vinden.

Met behulp van Ferrysavers kunt u een veerboot te boeken naar of binnen Griekenland. Je bent in staat om een veerboot naar Corfu of Italiδ te boeken. European Sealines opereren veerboten naar href="https://www.ferrysavers.nl/brindisi.htm"> Brindisi , Igoumenitsa en Zante (Zakynthos) . Alle European Sealines werken met real time.

Ferrysavers kunt u veilig boek een European Sealines ferry met behulp van onze real-time vergelijking motor of vergelijk de goedkoopste de prijzen van de veerboten over de Middellandse Zee. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Europese Sealines veerboot tickets, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

 • European Sealines bedienen 2 veerboot routes van Brindisi. De eerste vaart tussen Brindisi (Zuid-Italiδ) en het eiland Corfu en Igoumenitsa (Griekenland)
 • European Sealines' tweede overtocht is een dienst tussen Brindisi en de Ionische eilanden van Paxi Zante (officieel bekend als Zakynthos)

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens 2 uur voor vertrek in te checken met.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

European Sealines Routes

  European Sealines

  European Sealines zijn het zusterbedrijf van European Seaways 2 veerboten werken; de F/B Bridge op de route van Brindisi naar Corfu en Igoumenitsa en de F/B Apollon tussen Brindisi, Paxi en Zante.

  Beide veerboten bieden een keuze van hutten, zowel binnen als buiten een bar, een salon en een self-service restaurant.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen