Euroferrys

Euroferrys
kaart
 • Euroferrys
  Euroferrys

  Boek uw overtocht met Euroferrys

 • Euroferrys
  Euroferrys

  Boek uw overtocht met Euroferrys

 • Euroferrys
  Euroferrys

  Boek uw overtocht met Euroferrys

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om Euroferrys boeken Ferrysavers. U kunt echter vele alternatieven door het intikken van uw route of bestemming in onze ferry zoekmachine hierboven vinden.

Ferrysavers kunt u uw ideale goedkope Euroferrys veerboot tussen Spanje en Marokko. U kunt een veerboot naar Melilla (de Spaanse enclave)

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Euroferrys Routes

  Euroferrys

  Euroferrys is een Spaanse ferrymaatschappij die opereert in de Straat van Gibraltar sinds mei 1998. Euroferrys is de handelsnaam van Europa Ferries SA, een dochteronderneming van Acciona Trasmediterranea veerboten in juli 2006 werd .

  Euroferrys hebben 3 schepen; de Euroferrys Pacifica was 's werelds grootste dieselmotor fast-catamaran wanneer gelanceerd in 2001, en draait op de Algeciras naar Ceuta routes. De Euroferrys Atlantica werkt de Algeciras naar Tanger route, en de Giulia D'Imponerend wildleven de Almeria naar Nador route. Alle kamers hebben airco, tv lounges, een restaurant, bars en cafés, en de Giulia heeft een bioscoop, een casino en een schoonheidssalon.