Euroferrys

Euroferrys
kaart
 • Euroferrys
  Euroferrys

  Boek uw overtocht met Euroferrys

 • Euroferrys
  Euroferrys

  Boek uw overtocht met Euroferrys

 • Euroferrys
  Euroferrys

  Boek uw overtocht met Euroferrys

Helaas is het momenteel niet mogelijk om Euroferrys boeken Ferrysavers. U kunt echter vele alternatieven door het intikken van uw route of bestemming in onze ferry zoekmachine hierboven vinden.

Ferrysavers kunt u uw ideale goedkope Euroferrys veerboot tussen Spanje en Marokko. U kunt een veerboot naar Tanger Med (dienende Tanger) , Spaanse enclave Ceuta en ook de Spaanse stad Algeciras . Met behulp van Ferrysavers kunt u eenvoudig en snel online te boeken.

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw Euroferrys ferry boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van Euroferrys diensten met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

 • Euroferrys lopen veerdiensten tussen Algeciras (Spanje) en de haven Tanger Med, 45km van Tanger (Marokko), en Ceuta (de Spaanse enclave)
 • Euroferrys hebben ook veerboten tussen Almeria (Spanje) en Nador (Marokko), en, door middel van Acciona Trasmediterranea bieden veerboten tussen Malaga en Melilla (de Spaanse enclave)

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Euroferrys Routes

  Euroferrys

  Euroferrys is een Spaanse ferrymaatschappij die opereert in de Straat van Gibraltar sinds mei 1998. Euroferrys is de handelsnaam van Europa Ferries SA, een dochteronderneming van Acciona Trasmediterranea veerboten in juli 2006 werd .

  Euroferrys hebben 3 schepen; de Euroferrys Pacifica was 's werelds grootste dieselmotor fast-catamaran wanneer gelanceerd in 2001, en draait op de Algeciras naar Ceuta routes. De Euroferrys Atlantica werkt de Algeciras naar Tanger route, en de Giulia D'Imponerend wildleven de Almeria naar Nador route. Alle kamers hebben airco, tv lounges, een restaurant, bars en cafΘs, en de Giulia heeft een bioscoop, een casino en een schoonheidssalon.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen