Civitavecchia Tunis Ferry

kaart
 • Civitavecchia naar Tunis
  Vergelijk tijden en prijzen voor Civitavecchia naar Tunis

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Civitavecchia naar Tunis
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Civitavecchia - Tunis

  Auto + 4
  Reizen: woensdag 7 juli 2021 - dinsdag 27 juli 2021
  vanaf: € 952
  Grimaldi Lines
 • Civitavecchia - Tunis

  Auto + 3
  Reizen: vrijdag 16 juli 2021 - zaterdag 14 augustus 2021
  vanaf: € 1.518
  Grandi Navi Veloci

Civitavecchia Information

Het principe-poort voor Rome, en daarmee een van Italiδ's drukste ferry havens, Civitavecchia is het belangrijkste uitgangspunt voor een zeereis van het centrum van Italiδ naar Sardiniδ en Barcelona. Civitavecchia zelf is een bruisende havenstad aan de westkust van Italiδ in de regio Latium van de provincie Rome, vaak erg druk met reizigers hun weg naar of van de 'Eeuwige Stad'.

De naam Civitavecchia vertaalt als ` Ancient Town', die tot uiting komt in de stad met zijn mengeling van oude en nieuwe gebouwen, helaas maar tijdens de twee wereldoorlogen, een groot deel van Civitavecchia werd zwaar beschadigd door bombardementen, waaronder veel van de historische gebouwen. Degenen die overleefden werden gerenoveerd en heropend voor het publiek; de meest populaire zijn de Forte Michelangelo, de kathedraal van San Francesco d'Assisi, de Terme della Ficoncella (baden) en de oude Romeinse haven, en het archeologisch museum herbergt vele bevindingen van de lokale archeologische vindplaatsen. Natuurlijk is de grootste attractie van Civitavecchia is een bezoek aan Rome, 80 km naar het zuiden. De hoofdstad van Italiδ is een van de culturele hoofdsteden van de wereld, de thuishaven van beroemde architectuur, bezienswaardigheden, het nachtleven en de keuken.


Tunis Informatie

Tunis veerhaven is ook bekend als La Goulette. Tunis Ferry haven behandelt een groot verkeer afkomstig van Europa: van regelmatige overtochten naar luxe cruise-schepen. Tunis is de hoofdstad van Tunesiδ en is gelegen in het noord-oosten van het meer van Tunis en is verbonden met de Golf van Tunis en de Middellandse Zee door een indrukwekkende kanaal.

Het centrum van Tunis en biedt de beroemde Medina kwartaal, met wild verschillende kleuren en geuren, alsook van toeristische souvenirs en de werken van kleine ambachtelijke-shops. de Bardomuseum gevestigd in een oud Beylic paleis, is het belangrijkste archeologische museum in de Maghreb en beschikt over een van de rijkste Romeinse moza∩ek collecties ter wereld. Tunis heeft ook vele muziekfestivals, met name de Cathage International Festival, evenals toneelstukken, opera's en balletten. Tunis heeft een uitstekend openbaar vervoer met de "Metro leger", busdiensten en de TGM (Tunis-Goulette-Marsa) waardoor het gemakkelijk is om te reizen in de stad.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen