Marseille Tunis Ferry

kaart
 • Marseille naar Tunis
  Vergelijk tijden en prijzen voor Marseille naar Tunis

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Marseille naar Tunis
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  20 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 1 overtochten per week
  19 uur
  Geef prijs aan
 • Corsica Linea/CTN beheert ferry overtochten op de route Marseille - Tunis
  2 overtochten per week
  19 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Genua - Tunis
  1 overtochten per week
  19 uur
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Marseille - Tunis

  Auto + 3
  Reizen: dinsdag 29 juni 2021 - woensdag 18 augustus 2021
  vanaf: € 1.472
  CTN
 • Marseille - Tunis

  Auto + 6
  Reizen: vrijdag 2 juli 2021 - dinsdag 24 augustus 2021
  vanaf: € 2.480
  Corsica Linea

Marseille Informatie

Marseille haven is de grootste commerciële haven van Frankrijk en een van de belangrijkste punt van de veerboten naar Corsica en Noord-Afrika. De Marseille veerhaven is erg druk het hele jaar door en zeer goed bewegwijzerde vanuit elke richting.

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en is gelegen in de regio Provence, niet ver van de Franse Rivièra. Marseille biedt een schat aan musea, watersport, zandstranden en drukke straten. Marseille heeft een bruisend stadscentrum met restaurants, boetiekjes en weelderige groene parken. Marseille is misschien wel de meest multi-culturele Franse stad, met een unieke sfeer en talloze gerechten om uit te kiezen tijdens uw verblijf.


Tunis Informatie

Tunis veerhaven is ook bekend als La Goulette. Tunis Ferry haven behandelt een groot verkeer afkomstig van Europa: van regelmatige overtochten naar luxe cruise-schepen. Tunis is de hoofdstad van Tunesië en is gelegen in het noord-oosten van het meer van Tunis en is verbonden met de Golf van Tunis en de Middellandse Zee door een indrukwekkende kanaal.

Het centrum van Tunis en biedt de beroemde Medina kwartaal, met wild verschillende kleuren en geuren, alsook van toeristische souvenirs en de werken van kleine ambachtelijke-shops. de Bardomuseum gevestigd in een oud Beylic paleis, is het belangrijkste archeologische museum in de Maghreb en beschikt over een van de rijkste Romeinse mozaïek collecties ter wereld. Tunis heeft ook vele muziekfestivals, met name de Cathage International Festival, evenals toneelstukken, opera's en balletten. Tunis heeft een uitstekend openbaar vervoer met de "Metro leger", busdiensten en de TGM (Tunis-Goulette-Marsa) waardoor het gemakkelijk is om te reizen in de stad.