Batam Ferry

kaart
 • Batam
  Vergelijk tijden en prijzen voor Batam

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Batam
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Batam
  Ontdek veerboten van en naar Batam

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Hier in Ferrysavers, kunt u uw ideale goedkope ferry naar/van Batam te vinden. Controleer alle nodige informatie over goedkope Batam veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Over Batam

Batam is een klein eiland in de Indonesische Riau archipel in de Zuid-Chinese Zee. Een korte boottocht van Singapore, het is een vrijhandelszone met meerdere drukke havens, bekend om zijn stranden, ruige nachtleven en winkelcentra biedt duty-free winkelen. Luxe resorts in de kustlijn gebied van Nongsa en Waterfront City is voorzien van golfbanen en watersporten zoals windsurfen, parasailing en jetskiδn.

U kunt een veerboot van Batam Center haven naar Singapore haven van de Haven te nemen. U kunt uw reis veerboot snel van tevoren te boeken van/naar Batam, goedkoop en gemakkelijk online via Ferrysavers.

WaveMaster biedt moderne veerboten van en naar Batam in Indonesiδ, Singapore. Aan boord kunt u ontspannen zowel binnen als buiten, met zitplaatsen voor passagiers beschikbaar zijn voor de duur van de overtocht.

Batam Fast Ferry opereert snelle schepen, elk uitgerust met een van airconditioning voorziene VIP-ruimte, een onboard bioscoop en een bar met drankjes en snacks.

Majestic Fast Ferries opereert high-speed diensten per dag, met moderne schepen voorzien van luxe faciliteiten aan maak uw reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Sanur Jetty het vertrek/aankomstpunt voor vele reizen tussen Sanur, Lembongan, Lombok en de Gili-eilanden. Het kan een beetje druk. Maar vindt u het boarding proces is vrij eenvoudig. En het personeel is erg behulpzaam.

Serangan Harbour is ideaal gelegen. Het is ongeveer 20 minuten afstand van de meest zuiden van Bali toeristische gebieden, zoals: Kuta, Legian, Seminayek, Jimbaran en Nusa Dua. Er zijn echt goede faciliteiten op de pier. Of u nu vertrekt of aankomt, zal het meest behulpzame personeel er voor u om u een handje als je er een nodig heeft.

terminals Batam's

Sekupang veerdiensthaven is gelegen aan de noord-westelijke puntje van Batam. Het is ongeveer drie kwartier reis tussen Singapore HarbourFront Center en Sekupang International Ferry Terminal. Ferries reizen dagelijks op regelmatige tijdstippen en meer reizen tijdens de piekperiode.

Harbor Bay Ferry Terminal is gelegen in het centrum van Batam en het heeft regelmatig veerboten moet HarbourFront Center (Singapore).

Batam Center Ferry Terminal is gelegen in het centrum van Batam. Batam Center is een stad in Batam door de overheid ontwikkeld om het centrum naar het bedrijfsleven en commercie geworden. Het is slechts zestig tot zeventig minuten reis tussen Singapore HarbourFront Center en Batam Center Ferry Terminal. Ferries reizen dagelijks op intervallen van een uur en meer reizen tijdens de piekperiode.

Nongsapura Ferry Terminal is gelegen aan de noord-oostelijke punt van Batam in de rivier Nongsa. Het ligt op slechts drie kwartier reis tussen Singapore Tanah Merah Ferry Terminal en Nongsapura Batam. Ferries reizen dagelijks op regelmatige tijdstippen en meer reizen tijdens de piekperiode.

Getting naar Batam

Het eiland is erg klein en het zal minder dan een uur van de ene kant om naar de andere met de auto. Maar om de haven van uw hotel zouden we aanraden ofwel het krijgen van een taxi of bus (Sunlong of King Long).


Batam Kaart

Bekijk map

Havenadres

Batam Fast Ferry

Batam Center Ferry Terminal, , Indonesia

Majestic Fast Ferry

Batam Center Ferry Terminal, , Indonesia

Sindo Ferry

Batam Center Ferry Terminal, Lubuk Baja Timur, Tlk. Tering, Batam Kota, Kota Batam, Kepulauan Riau, , Indonesia

WaveMaster

Batam Center Ferry Terminal, , Indonesia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen