WaveMaster Ferries

WaveMaster
kaart
 • WaveMaster
  WaveMaster

  Boek uw overtocht met WaveMaster

 • WaveMaster
  WaveMaster

  Boek uw overtocht met WaveMaster

 • WaveMaster
  WaveMaster

  Boek uw overtocht met WaveMaster

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om de beste deal van uw WaveMaster boeken met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

 • Wave Master is een ervaren ferry operater in de Andaman Zee. Het bedrijf werd opgericht in 1999. Er zijn kantoren in de stad Phuket en Krabi naar reisbijstand in elke bestemming maximale te bieden.
 • Dagtocht naar het eiland Phi Phi door Royal Jet Cruiser 9, is hun comfortabele nieuwe schip, dat u meeneemt naar het eiland het hele jaar door. De reis duurt ongeveer een uur en een half. Vervoer met de veerboot naar Phi Phi Island het hele jaar door. Pick-up overdracht ook beschikbaar te boeken.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 30 min. voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

WaveMaster Routes

  Over WaveMaster

  Er zijn 6 veerboten lopen naar/van Phi Phi Island. Ze zijn: KONINKLIJKE JET CRUISER 9 met capaciteit voor 450 personen, KONINKLIJKE JET CRUISE 8 met een capaciteit voor 500 personen, JET CRUISE 5 - 300 personen, JET CRUISE 3 - past in 250 mensen, stralen 9 - voor slechts 130 en PLOYPHAILIN - voor slechts 120 mensen. Phi Phi Island ligt op slechts 45 km ten oosten van Phuket, bekend wereldwijd voor hun natuurlijke schoonheid. Standaard klasse, 1e klasse en de Premium-klasse: U hebt de keuze uit 3 soorten zetels om uit te kiezen.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen