Bacolod Stad Ferry Port

kaart
 • Bacolod Stad
  Vergelijk tijden en prijzen voor Bacolod Stad

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Bacolod Stad
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Bacolod Stad
  Ontdek veerboten van en naar Bacolod Stad

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om goedkoop per veerboot naar Filippijnen met de route van Bacolod City naar Cagayan de Oro of Manila poort.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u direct en veilig boek een veerboot van Cebu City naar Cagayan de Oro met 2Go Reizen
 • U kunt de meest recente informatie over goedkope Bacolod City naar Cagayan de Oro veerboten en Manila, inclusief ticket prijzen te vinden, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Bacolod stad is een van de beste bestemming in Phillipins. U kunt heerlijk eten, rustige en serene gemeenschap, gemakkelijke toegang vinden tot de basisbehoeften, gastvrije mensen. Het is bekend als een relatief vriendelijke stad, draagt de bijnaam "City of Smiles." Bacolod City is de hoofdstad en grootste sterk verstedelijkte mid-size Filippijnse stad van de provincie Negros Occidental. Het is de meest dichtbevolkte stad in de Western Visayas regio. Bacolod City is bekend om zijn MassKara Festival gehouden elke derde weekend van oktober.

Het festival wordt gemarkeerd met de beroemde MassKara streetdance competitie, waar mensen uit alle lagen van het leven triip de straat op om kleurrijke gemaskerde dansers ronddraaien om de besmettelijke ritme van de Latijns-ge∩nspireerde dansmuziek, begeleid met een schitterende weergave van beheersing, co÷rdinatie en uithoudingsvermogen.

de haven van Bacolod

de haven van Bacolod is een belangrijke zeehaven en heeft dagelijks boottochten naar Iloilo City, Cagayan de Oro en de haven van Manilla. Bacolod City is 18 uur van de haven van Manilla, 3h 20m van Cagayan de Oro en 45 minuten van de haven van Iloilo als je met de boot.

Bacolod Stad Kaart

Bekijk map

Havenadres

2GO Travel

Bredco Port 2, Bacolod Reclamation Area, Bacolod City, Philippines

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen