Cagayan de Oro Ferry Port

kaart
 • Cagayan de Oro
  Vergelijk tijden en prijzen voor Cagayan de Oro

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Cagayan de Oro
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Cagayan de Oro
  Ontdek veerboten van en naar Cagayan de Oro

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Coming Soon!

Ferrysavers maakt het eenvoudig om goedkoop per veerboot naar Filippijnen met de route van Cagayan de Oro Cebu City of Manila poort.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u direct en veilig boek een veerboot van Cebu City naar Cagayan de Oro met 2Go Travel
 • U kunt de meest recente informatie over goedkope Cagayan de Oro veerboten naar Cebu City en Manila, inclusief ticket prijzen te vinden, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Cagayan de Oro is gelegen aan de noordelijke kust van Mindanao, Filippijnen. Het is een sterk verstedelijkte en hoofdstad van de provincie Misamis Oriental in Mindanao, zuidelijke deel van de Filippijnen. De stad is in de volksmond bekend staat om zijn initialen CDO of cdoc. Cebuano is de belangrijkste dialect van de stad. Maar het Engels wordt veel gebruikt in scholen, media, de overheid en commerciδle centra. Mensen uit Cagayan de Oro heten Kagayanons.

Cagayan de Oro staat bekend als "The Gateway to Northern Mindanao" vanwege de ligging en goede transport facilities.However is het zelfs meer bekend als "The City of Golden Vriendschap", omdat de mensen hier zijn allemaal erg gastvrij en vriendelijk.

Cagayan de Oro Seaport

De haven van Cagayan de Oro is een van de drukste in het land en is sindsdien uitgebreid. Vertrekkende passagiers moeten een terminal vergoeding van rond de 10 Pesos per persoon betalen. Houd uw munten bij de hand om ongemakken te voorkomen. Non-passagiers zijn niet toegestaan in de terminal te komen. Bereid uw boot ticket.

Wees in het begin van de terminal, met name tijdens belangrijke Filippijnse feestdagen (Kerstmis en Pasen). Afhankelijk van de ferrymaatschappij, moet een passagier gaan door middel van verschillende procedures. Dit kan bijvoorbeeld worden gefotografeerd, het hebben van een behoren gescand door X-ray machines, wordt gefouilleerd (alert zijn tijdens dit proces) en snuffelde door een K9 honden Ferries.

Er zijn regelmatig boottochten naar/van Cagayan de Oro naar de grote steden in de regio Visayas en Manila. Schema's kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Cagayan de Oro Kaart

Bekijk map

Havenadres

2GO Travel

J. Pacana St., Puntod, Cagayan de Oro City, (Puntod Pier), Philippines

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen