Avignon Eurostar Station

kaart
 • Avignon
  Vergelijk tijden en prijzen voor Avignon

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Avignon
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Avignon
  Ontdek veerboten van en naar Avignon

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope Avignon Eurostar-trein naar Engeland met Ferrysavers, met inbegrip van Eurostar treinen naar Ashford en London St Pancras.

 • Met Ferrysavers kunt u veilig boekt een Avignon Eurostar trein naar Ashford en Londen St. Pancras in Engeland

Zoek de meest recente informatie over goedkope Avignon Eurostar treinkaartjes, met inbegrip van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Gelegen in de regio van de Provence, Avignon is een grote stad in het zuiden van Frankrijk, en ligt aan de oever van de rivier de Rh⌠ne. Er is zoveel te doen in dit historische toch spannend Franse stad, waaronder het bijwonen van de Avignon Theatrale Festival, een festival dat dramatische kunst viert en vindt plaats bijna overal in de stad.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Avignon is de Place du Palais, dat is een echt ongelooflijk pand nabij het centrum van de stad die is geliefd bij zowel toeristen als de lokale bevolking. In de omgeving is de weekdag Place Pie overdekte markt, de verkoop van heerlijke Franse lekkernijen; versgebakken stokbrood, prachtige kazen, vrije uitloop vlees en eieren en zelfs mollige, sappige 'escargots' om van te genieten!

Avignon Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen