ANES

ANES
kaart
 • ANES
  ANES

  Boek uw overtocht met ANES

 • ANES
  ANES

  Boek uw overtocht met ANES

 • ANES
  ANES

  Boek uw overtocht met ANES

Let op:. ANES Ferries kan momenteel niet worden geboekt via Ferrysavers

ANES Ferries naar Griekenland, en de Dodekanesos, met inbegrip van goedkope veerboten naar Rhodos veerboten naar Symi en veerboten naar Kos zijn momenteel niet beschikbaar op ferrysavers.com, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar te snel boeken te maken.

om alternatieve goedkope routes te vinden en services kunt u ofwel te zoeken naar een specifieke ferry te boeken route motor, of u kunt ferry deals tussen Griekenland en de Dodekanesos te vergelijken met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Voor alternatieve operatoren om ANES zie de lijst aan de rechterkant, waaronder Blue Star Ferries en Agoudimos Lines .

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

ANES Routes

  ANES (het Anonieme Ferry Company of Symi) werd opgericht in 1979 om te helpen met het transport en de commerciδle problemen van het eiland Symi. De oprichting van ANES geholpen om het toerisme te verhogen naar het eiland, en laat de bewoners om plaats te blijven dan af te stappen. ANES blijft een publiek-spirited zorg vandaag de dag, met de meeste van de 1.300 aandeel-houders inwoners van Symi en Rhodos.

  ANES exploiteert haar routes met 3 veerboten, de Symi II , Proteus en AG Nektarios , en een 'vliegende dolfijn snel hydrofoil ferry, de Aegli , het aansluiten van Symi naar Rhodos, Tilos, Kos, Kasterlorizo, Nissyros en Panormitis en Piraeus met Aegina. <. p>

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen