Alexandroupolis Ferry Port

kaart
 • Alexandroupolis
  Vergelijk tijden en prijzen voor Alexandroupolis

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Alexandroupolis
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Alexandroupolis
  Ontdek veerboten van en naar Alexandroupolis

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Op dit moment is het niet mogelijk om goedkope Alexandroupolis ferries met Ferrysavers boeken, we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Het gebruik Ferrysavers kunt u goedkoop vinden ferry aanbiedingen van de nabijgelegen haven van Thessaloniki en vergelijk de prijzen van de veerboten naar Griekenland en Kreta en de Cycladen met behulp van boven onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op route, tijd en operator om uw perfecte koopje veerboot te vinden.

Speciale aanbieding

Alexandroupolis is een Griekse stad ligt ongeveer 25 of zo mijl afstand van de Turkse grens. Deze stad heeft veel gevechten gezien en overleefde bijna 80 jaar oorlog - uit de Russisch-Turkse oorlog in 1877 tot het einde van de Tweede Wereldoorlog in 1945! Een drukke stad met bijna 300.000 inwoners, de nabijgelegen vissersdorpjes Makri en Dikela zijn geweldig dagtochten waar u kunt ontspannen en genieten van typische Griekse dorpsleven, misschien met een aantal Griekse specialiteiten zoals Ouzo (de beroemde Griekse drank) en baklava, een zoete , kleverige behandelen gemaakt met gebak, noten en honing ...

In de belangrijkste centrum van de stad is het kerkelijk Art Museum, dat is een hotspot voor reizigers en toeristen die willen de Griekse religieuze cultuur te absorberen en bewonder de werkelijk prachtige schilderijen. Als dat niet voor u een reis naar Dadia Forest, dat is een perfecte plek om gewoon achterover te leunen, te ontspannen, en hebben een aangename picknick - of een typische extravagant Griekse feest als je wilt

Alexandroupolis Kaart

Bekijk map

Havenadres