Zarubino Ferry Port

kaart
 • Zarubino
  Vergelijk tijden en prijzen voor Zarubino

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Zarubino
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Zarubino
  Ontdek veerboten van en naar Zarubino

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

De haven van Zarubino is een zeer kleine haven in Rusland. Het is onderdeel van de Primorsky Krai, die vandaag de dag, heeft de grootste economie in het Russische Verre Oosten.

De gunstige geografische ligging van de haven van Zarubino tevoren bepaalt haar belangrijke rol in het buitenland en short-sea shipping verkeer in Aziδ -Pacific regio. Grote buitenlandse verkeersstromen verbinden de haven met Zuid-Korea, Japan en etc.

Het gebeurt ook als een van de grootste dolende Russische steden zijn. Sopki, reeds lang overleden vulkanische heuvels, geven de plek patchwork laag-cake effect. Gebouwen stijgen van verschillende niveaus en tijdperken: een gestripte houten huis aan de voet van een Krushchevsky flatgebouw, dan is een glanzende nieuwe disco club, en buiten dat, zee en lucht

Zarubino wordt be∩nvloed door koud, droog. continentale lucht in de winter. Temperaturen in deze tijd van het jaar zijn goed onder het vriespunt, zelfs op de kust. De zomers zijn mild en nat, met warme moessonregens vaak afkomstig uit het zuiden. Augustus is de warmste maand. Het mengen van arctische en subtropische invloeden wordt zichtbaar gemaakt in de grote diversiteit van de flora en fauna van het gebied, waaronder de zeldzame Amur en Amur.

Ferries van en naar Zarubino

Stena DAEA Line bieden een dienst tussen Vladivostok en Sokcho in Zuid-Korea. Aan boord met Stena DAEA Line vindt u een perfecte mix van traditionele Stena Line faciliteiten met alle moderne gemakken die u zou verwachten van een dienst op de Oost-Zee van Japan. Stena DAEA Line is een onderdeel van Stena Line, de grootste ferry logistiek bedrijf in de wereld. Stena Line biedt een aantal populaire routes in Europa, en de Stena DAEA Line-dienst handhaaft dezelfde hoge normen.

Reserveer uw tickets met Ferrysavers.nl nu eenvoudig en gemakkelijk.

Zarubino Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Daea Line

Molodezhnaya 7 Khasan District Zarubino, Primorskiy Kray, 692763, Russia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen