Wightlink Vracht

kaart
 • Wightlink Vracht
  Wightlink Vracht

  Boek uw overtocht met Wightlink Vracht

 • Wightlink Vracht
  Wightlink Vracht

  Boek uw overtocht met Wightlink Vracht

 • Wightlink Vracht
  Wightlink Vracht

  Boek uw overtocht met Wightlink Vracht

Ophalen prijsopgave

Goedkope Wightlink Ferries Vracht Crossings online!

Hier vindt u informatie en prijzen op Wightlink Ferries vracht. Boek een Wightlink vracht veerboot over de Solent naar het Isle of Wight online real time

.

Met Ferrysavers.nl kunt u online boekt Wightlink Ferries vracht- kruisingen, met behulp van de vracht boekingsmachine hierboven.

Wightlink vracht routes:

Portsmouth - Fishbourne
Lymington - Yarmouth

Wightlink Vracht Veerboten bieden een betrouwbare, frequente en professionele service met afvaarten elk half uur tijdens de piekuren. Wightlink Ferries kan ook de catering voor exceptioneel transport en hebben afvaarten bestemd voor het vervoer van gevaarlijke goederen

Wightlink Vracht - Driver Information:.

De vaartijd van Portsmouth naar Fishbourne is ongeveer 40 minuten en werkt het hele jaar door, dag en nacht, met een gemiddelde van 29 return weekdag afvaarten. Portsmouth - Fishbourne route is bijzonder geschikt voor de overbrenging van uitzonderlijk vervoer.

De vaartijd van Lymington naar Yarmouth ligt op ongeveer 35 minuten en is een goede optie voor verkeer dat van de West Country. De drie schepen op deze route te bieden elk uur afvaarten gedurende de dag, oplopend tot half uur kruisingen tijdens piekuren.

verfrissing faciliteiten zijn beschikbaar op alle afvaarten.

Reizen met een van?

Met Wightlink, alle prive-gebruik bestelauto's van meer dan 4,6 m in de lengte moet worden geboekt als vracht. Als u een commerciële goederen worden vervoerd moet u boeken als vracht, ongeacht de duur. Als uw busje onder 4.6m en u bent niet dragen van commerciële goederen, kunt u terecht op onze passagier Wightlink Ferries .