Vladivostok Ferry Port

kaart
 • Vladivostok
  Vergelijk tijden en prijzen voor Vladivostok

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Vladivostok
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Vladivostok
  Ontdek veerboten van en naar Vladivostok

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vladivostok is de grootste Russische havenstad aan de Stille Oceaan en het administratieve centrum van Primorsky Krai. Het is gelegen aan het hoofd van de Gouden Hoorn Bay.It is een bijzondere plek. China, Korea en Japan zijn in de buurt, veel dichter dan zelfs het Baikalmeer in Oost-Siberiδ.

De gunstige geografische ligging van de haven van Vladivostok van tevoren bepaalt haar belangrijke rol in het buitenland en short-sea shipping verkeer in Aziδ Pacific regio. Grote buitenlandse verkeersstromen verbinden de haven met Zuid-Korea, Japan, China, Taiwan, Thailand en Vietnam. Het grootste gedeelte van de cabotage verkeer gaat naar Petropavlovsk-Kamchatskiy, Magadan, Anadyr, Korsakov en de havens van Chukotka.It is ook de thuishaven van de Russische Pacifische Vloot.

Het gebeurt ook als een van de grootste omzwervingen van Rusland zijn steden. Zo lopen. Sopki, reeds lang overleden vulkanische heuvels, geven de stad patchwork laag-cake effect. Gebouwen stijgen van verschillende niveaus en tijdperken: a. Gestripte houten huis aan de voet van een Krushchevsky flatgebouw, dan is een glanzende nieuwe casino, en buiten dat, zee en lucht

Ferries van en naar Vladivostok

DBS Cruise Ferry opereert veerboten van Vladivostok naar Donghae (Korea) en vervolgens naar Sakaiminato ( Japan) en bieden een bar en een cafΘ, een discotheek, televisie en video, een bar op het open dek, een cadeauwinkel en een VVV samen met een aantal comfortabele hutten en zitgelegenheid.

Stena DAEA Line bieden een dienst tussen Vladivostok en Sokcho in Zuid-Korea. Aan boord met Stena DAEA Line vindt u een perfecte mix van traditionele Stena Line faciliteiten met alle moderne gemakken die u zou verwachten van een dienst op de Oost-Zee van Japan. Stena DAEA Line is een onderdeel van Stena Line, de grootste ferry logistiek bedrijf in de wereld. Stena Line biedt een aantal populaire routes in Europa, en de Stena DAEA Line-dienst handhaaft dezelfde hoge normen.

Reserveer uw tickets met Ferrysavers.nl nu eenvoudig en gemakkelijk.

Vladivostok Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Daea Line

9 Strelnikov Street, Vladivostok, Primorsky Krai, 660090, Russia

DBS Cruise Ferry

9 Strelnikov Street, Vladivostok, Primorsky Krai, 660090, Russia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen