Vila do Porto Ferry Port

kaart
 • Vila do Porto
  Vergelijk tijden en prijzen voor Vila do Porto

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Vila do Porto
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Vila do Porto
  Ontdek veerboten van en naar Vila do Porto

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Vila do Porto is gelegen op het eiland Santa Maria, dat is een van de eilanden van de Azoren in Portugal. De Santa Maria eiland is de derde kleinste eiland van de Azoren, bekend als de gele eiland. Vila do Porto is de oudste nederzetting op de Azoren. De bevolking van Vila do Porto is ongeveer 3.119. U kunt gemakkelijk boeken van uw veerboot reis van Villa do Porto naar Ponta Delgada op Sao Miguel, ook een deel van de Azoren eilanden met Ferrysavers.

Villa do Porto havenfaciliteiten

Villa do Porto veerhaven is een zeer eenvoudige veerhaven. De stad is in de buurt gelegen aan de haven en daarom zul je in staat om alles wat je nodig hebt voordat u aan boord van de veerboot te vinden.

De functies van Villa do Porto

Villa do Porto veerhaven kan zijn gemakkelijk bereikbaar via wegen. Als u met het vliegtuig aangekomen en zijn van plan van de veerboot naar Ponta Delgada vangen, dan is er een doorgaande weg de hele weg. Een bus rijdt dagelijks rond het eiland en taxi's zijn ook beschikbaar wanneer dat nodig is.

Vila do Porto Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlânticoline

Porto de Vila do Porto, 9580 - Vila do Porto, Ilha de Santa Maria, Portugal