Valverde Ferry Port

kaart
 • Valverde
  Vergelijk tijden en prijzen voor Valverde

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Valverde
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Valverde
  Ontdek veerboten van en naar Valverde

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Valverde Routes

 • Los Cristianos tot Valverde / Valverde tot Los Cristianos
  6 overtochten per week
  2 uur 30 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope veerboot van Valverde/El Hierro te href="san-sebastien-de-la-gomera-uk.htm"> San Sebastian De La en Los Cristianos met Naviera Armas Ferries , of u kunt onze real-time prijsvergelijking engine gebruiken om te zoeken naar de beste beschikbare veerboot aanbiedingen .

Zoek de meest recente informatie over goedkope Santo Domingo veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Over Valverde/El Hierro

El Hierro, net als alle de Canarische Eilanden, is een vulkanisch eiland. Het is een vrij steile eiland, het hoogste punt is ongeveer 5000 voet, maar minder dan drie mijl afstand van zowel de noordelijke en zuidelijke kusten. Er zijn een paar dorpen (La Caleta en Restinga, bijvoorbeeld) en een stad (Frontera) in de buurt van de zeespiegel. Valverde is de hoofdstad van het eiland El Hierro. Het is een zeer rustige stad, die is omgeven door prachtige natuur. Deze plaats ligt op ongeveer 600-700 meter boven de zeespiegel. Het is een prachtige plek, die veel toeristen trekt.

Valverde Kaart

Bekijk map

Havenadres

Naviera Armas

Muelle La Estaca, s/n, 38900 - Valverde, Canary Islands (El Hierro)