Vila da Praia Ferry Port

kaart
 • Vila da Praia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Vila da Praia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Vila da Praia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Vila da Praia
  Ontdek veerboten van en naar Vila da Praia

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

V. Praia haven is gelegen aan de oostkust van Graciosa, een van de eilanden van de Azoren in de Noord-Atlantische Oceaan. Veerboten van V. Praia naar Porto Velas op Sao Jorge, ook een deel van de eilanden van de Azoren. Deze route kan gemakkelijk en goedkoop online worden geboekt met Ferrysavers.

V. Praia havenfaciliteiten

V. Praia veerhaven is erg basic en is gewoon ergens te krijgen op en van een veerboot. De stad Praia is klein, maar heeft wel ergens te eten.

De functies van Vila da Praia

V. Praia veerhaven is gemakkelijk te bereiken via wegen. Er is ΘΘn hoofdweg die u rond het hele eiland. Het openbaar vervoer kan worden beperkt, maar je moet in staat zijn om een taxi om u naar of vanuit de haven te vinden.

Over Vila da Praia

V. Praia gelegen op Graciosa eiland. Het eiland is een van de negen eilanden gevonden in Azoren - een groep eilanden 850 mijl ten westen van de Portugese kust. Deze stad van Praia heeft een bevolking van slechts 900 mensen (ongeveer). Van de stad zal je hoogstwaarschijnlijk worden op weg naar de meest populaire toeristische gebieden van Santa Cruz da Graciosa. U kunt genieten van vele activiteiten, van wandelen tot duiken.

Vila da Praia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlânticoline

Porto da Praia da Graciosa, Vila da Praia, 9880 - Praia, Ilha da Graciosa, Portugal

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen